Příspěvky uživatele - snip*lli

Sazeničky rajčat, 25.4.2014
Dobrý deň, ak môžem poradiť... podla fotiek to je len spálené od slnka(aj moje sú trochu spálene, oni to rozdýchajú ), ale ak sú tam naozaj tie trásnenky(chcelo by to detalné foto) a chcete sa vyhnúť chemickému postreku tak odporúčam Tabakový vývar... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 21.4.2014
Ja ich mam v kotolni kde sa teplota pohybuje od 20 ku 29 C a tiez prve tekvice začali klíčiť za 3 dni :D a uhorky(nakladačky) dokonca za 2.
Moje nové tekvice 2014, 21.4.2014
Nebojte sa iba si dávajú nadčas. Vpodstate môžu klíčiť aj 3 týždne. A v akej ich máte teplote??? Tekvice majú pri klíčení rady teploty aj 30 C, takže pod 20 C im to trvá dlhšie.
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 13.4.2014
Dobrý deň. Dalo by sa namiesto Netkanej textílie pod melóny a tekvice použiť Silážna fólia??? Možno to znie hlúpo, ale textília nejstojí 5 korún a ja potrebujem zakryť dosť velkú plochu. (Silážna fólia - Fólia je z jednej strany biela a zdruhej... celý příspěvek >
Papriky 2014, 11.4.2014
Ak môžem poradiť, tak by som tie puky(kvety) opatrne odstrihol. Papriky vám narastú vačšie a budú mať viacej plodov, hoci neskôr ale bude ich viac.
Melounoviště 2013, 4.3.2014
Nemám snimi žiadnu skúsenosť(melóny idem pestovať prvý krát), ale idem sadiť aj túto odrodu tak som zvedavý ako sa nám bude dariť :D PS: Semienka mám z kúpeného plodu(chuťovo sú výborné)
Svícení při pěstování sadby, 13.2.2014 Obsahuje fotku
Zdravím. Ja na rastlinky svietim žiarivkou Phillips 36W 3250lm 6400K a svietim 18/6. V boxe mám prevažne papriky. Vyzerá to že svetlo rastlinám vyhovuje a môžem doporučiť.
Papriky 2014, 9.2.2014 Obsahuje fotku
Dobrý deň, na tomto fóre som nový a aj celkovo v pestovaní zeleniny som relatívne začiatočník. Ale teraz k paprikám: Zasadené mám z 50% Chilli papriky :D a z 50% sladké (Slovakia, Purple Beuty Sweet, Oda sweet a rôzne NoName odrody). Dátumy výsevov:... celý příspěvek >
Papriky 2014, 21.1.2014
Dajú sa zohnať aj iné papriky takých tvarov, napr. Sigaretta Di Bergamo
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika