|
Rajcata - z jednoho dve, 1.1.2015 cherry odrůdy pěstuji vždy na více výhonů, i když v plísńových letech je to nebezpečné, protože rostliny lehce "chytnou",přesto to vždy riskuji. |  | Papriky 2015, 28.12.2014 ano, já tak vysévám i rané odrůdy |  |
|  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 28.12.2014 Zkusím se po tom podívat.Bajaja je tuším v nabídce moravoseed.
|  | Papriky 2015, 28.12.2014 tak mě by třeba dost zajímalo, jaképak odrůdy /C.Annum/ vám váš přítel nabídl.Jinak-s paprikami a jejich dělením to mám podobně.Zeleninové pálivé a nepálivé a feferonky nebo chilli.Pro mé potřeby to úplně stačí.Také vysévám většinou okolo... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 26.12.2014 brzy to není, taky to budu tak dávat |  | Chilli paprička, 25.12.2014  nevěděl by někdo zkušený o jakou jde odrůdu?Sazenice byly koupené a jméno mi neřekli.Nemohlo by jít o Tabasco?Bohužel mám jen foto nezralých plodů. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2014 z těchto odrůd sem kromě KBX pěstovala Pink Bumble Bee a rajče Ania-u posledního jmenovaného je velmi zajímavá vlastnost, velmi dobře snášelo substrát zřejmě se zbytky herbicidů/ pěstování v kýblu/,narozdíl od jiných kolegů silně postižených, a... celý příspěvek > |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 11.12.2014 pro p.Vladimíra-ty semínka, když mi nějaká vyberete, budu ráda a vyzkouším... |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 10.12.2014 letos sem v těm velkých kýblech keříky měla, ale nestálo to za nic, tyčky normálně v kýblech mívám pěkné, jen letos to bylo slabší.Proto hledám nějakou konkretní vyzkoušenou keříkovou odrůdu.Mám semena Pavlíny, ale ty sem měla jen ve volné... celý příspěvek > |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 10.12.2014 Hledám odrůdy vhodné pro takovéto pěstování.Část kyblíků je 10 l, druhá část pouze 3,5 l.
Letos sem pěstovala v 10 l nádobách italské odrůdy, ale asi se jim to nelíbilo, což může být ovšem způsobeno i špatným rokem.Letos totiž v kýblech stály za... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2015, 5.12.2014 hned se mrknu
tak vypadá to velmi jedle,určitě to zkusím,až vypěstuju
|  | Papriky 2015, 5.12.2014 No lilky jsou super, když člověk ví, co s nimi.Letos sem měla 4 kusy rostlin a pro potřeby dvoučlenné domácnosti to postačovalo.Mohu je kvůli místu pěstovat jen v nádobách, takže počet 5-6 ks letos nepřekročím.Odrůda Violetta Lunga, pokud semena... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 4.12.2014 asi jde o fytoftorovou hnilobu, ale proč zrovna tyto odrůdy? |  | Papriky 2015, 4.12.2014 tyto bílé odrůdyAmy, Boneta/ jsou u mne totiž napadány nějakou chorobou, odprostředka odehnije kus rostliny, někdy to zdechne celé, někdy vyrazí nový výhon a rostlina žije.Výjimečně se stane toto i u jiných odrůd ale vzácně.Ale u těchto jako odolných... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 4.12.2014 Tak milí přátelé, na rajčata je ještě brzy, ale papriky už začínají být aktuální... já začínám okolo 10.ledna, takže se mi to blíží.
Semínka jsou nachystaná, kelímky od jogurtů pečlivě sbírám a těším se, až to vypukne.
Letos to budou- Ramiro,... celý příspěvek > |  |
 |
|