Příspěvky uživatele - kastef 1975

Bifteková rajčata, 7.7.2015
ano, tyto rajčata mají k tomu sklony -často reagují i na změny vlhkosti noc-den.Pěstuju z 8O% bifteky a nejlíp je jim ve foliáku, ale mám je i venku.
Cuketa, kdy sklízet?, 20.6.2015
je to tak, nejlepší sou mladé /tak 20cm/,já to nemám podle velikosti ale dělám zkoušku-zkusím zarýt nehet, když je to jak do másla, tak je použiju opečené, když už to trošku skřípne tak na nákyp, buchtu,smažené kolečka.Ty přerostené, to se taky někdy... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 14.5.2015
Tak přátelé, jak to vidíte s těmi mrazíky-u nás  /Kroměříž/ na víkend i pondělí už ty teploty hlásí jinak/ noc 7-8st/.Tak asi to o víkendu risknu/
Kvalitné osivo, 10.5.2015
Též jde o to, že spousta rostlin je cizosprašných, takže to nejde jen tak si nasbírat nějaká semena.Musí se květenství chránit před nežádoucím opylením.V lepším případě pokud tak neučiníte můžete získat křížence jiných vlastností, než u původní... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 10.5.2015
já mám rajčata ještě doma a ve foliáku v kelímcích/ krom těch co sem už osazela ve foliovnících koncem dubna/,letos ta moje přísada rajčat slabota, z toho bytu to nestojí za nic, tak ty horší sou v bedně v kelímcích u dveří foliáku a už se zlepšily.K... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 10.5.2015
jo bylo to 2012 já zas běhala s plachtou na auto a zakrývala moře okurek a cuket, bylo mínus 4...naštěstí rajčata z časových důvodů byla ještě doma a papriky ten rok sme nepěstovali.Ale namrzly třešně, opadl rybíz...
Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015
no já to risknu, za posledních 13 let byly u nás zmrzlí jen 2x
Rajčata pro sezónu 2015, 8.5.2015
taky už postupně vysazuju
Cukety, 5.5.2015
nechte je ve skleníku, rychle porostou a budou pevné, z bytu je přísada tykvovitých ohavná.Vytažená, křehká a slabá.Mám to také ve foliáku, sela sem minulý týden.
Rajčata pro sezónu 2015, 5.5.2015
Dřív sem takto pěstovala rajčata běžně-hromadné výsevy / od 3-5 odrůd/.A pak oddělila od sebe, vybrala ty nejlepší a hotovo-kupodivu rajčat sme měli vždy až až.Určité zpoždění tam ale jistě být může.Znám ovšem lidi kteří to tak dělají pořád a sou tak... celý příspěvek >
Papriky 2015, 28.4.2015
já mám plno paprik již s plody, zatím nechám, a pak podle situace bud nechám, nebo odstraním.
Zelenina pre prežitie, 28.4.2015 Obsahuje fotku
Pokud chcete pěstovat dýně na semeno, tak za 1.Všeobecně dýně na semeno musí být izolované od jiných dýní svého rodu aspon 300m, kvůli křížení/ nebo se musí zabezpečit umělé opylení/.Za 2.  Je potřeba pěstovat pro dlouhodobé udržení aspon 12... celý příspěvek >
Papriky 2015, 3.4.2015 Obsahuje fotku
taky posílám pár fotek trochu se vytahují,mám to na víc oknech,ale s těch ostatních se mi opíralo slunko tak fotky nevyšly.Ty nejpěknější se nepodařila fotka.Ale vcelku to není velký rozdíl.Mám v bytě spíš stín,ale na tu hrůzu.....horší... celý příspěvek >
Jaká rajčata na kečup, 19.3.2015
Costoluto Genovese je velmi úrodná a chutná odrůda-a dosti raná.Loni bohužel byla u mne brzy napadená plísní, tak sem rajčata neužila jaksepatří.Na letos tam mám jednu sazenici, snad to dopadne lépe.
Rajčata v kyblících, 16.3.2015
dejte je po jednom do většího kýble 8-10l, nezapomente přihnojovat-hnojiv na rajčata je k sehnání dost-stačí vybrat.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika