|
Červený dřišťál, 29.6.2010 Hezký večer, prosím o radu, asi před 4 lety jsme vysadili červený dřišťál jako živý plot, roste docela více než jsme měli představu. Loni i letos jsme ho v jarních měsících sestříhali, ale ted již zase hodně obrazil. Nevím zda ho mohu již teď... celý příspěvek > |  | Truhlíky, 3.3.2008 Prosím kdo by mi poradil čím před novou výsadbou vydezinfikovat již loni použitý truhlík. Děkuji |  |
|  | Kysané zelí, 25.10.2007 Nevím sice co jsou jaderničky, ale já dávám na dno kameninového sudu lpár listů zelí a navrch také. Asi na 35 kg zelí 0,5 kg sole a 30 g celého kmínu. Mezi vrstvy asi tak 3krát dám tak 3 kousky křenu, jinak nic víc a je super. Necháváme kvasit v... celý příspěvek > |  | Co do vlhka a stínu?, 10.5.2007 Markéto, když máte tolik druhů hosty, nepodělila byste se, moc se mi líbí a mám pouze jeden druh a hodně místa ve stínu, i když spíše sucho, ale rostou i tam. Děkuji za odpověď. |  | Hosta, 10.5.2007 I já jsem letos rozsadila hostu, výborně se zakořenila, klidně si ráda vyměním - ale nevím jestli teď už není pozdě na další dělení. Když tak bychom se mohli domluvit na další jaro. |  | Co do kompostéru, 3.11.2006 Minulý týden v televizi říkali (myslím, že to bylo v receptáři-nevím přesně), že je možné kompostovat veškeré listí i z ořešáku, ale je třeba ho překrýt buď zeminou nebo trávou. |  |
 |
|