Příspěvky uživatele - Tealka

Červený dřišťál, 29.6.2010
Hezký večer, prosím o radu, asi před 4 lety jsme vysadili červený dřišťál jako živý plot, roste docela více než jsme měli představu. Loni i letos jsme ho v jarních měsících sestříhali, ale ted již zase hodně obrazil. Nevím zda ho mohu již teď... celý příspěvek >
Truhlíky, 3.3.2008
Prosím kdo by mi poradil čím před novou výsadbou vydezinfikovat již loni použitý truhlík. Děkuji
Kysané zelí, 25.10.2007
Nevím sice co jsou jaderničky, ale já dávám na dno kameninového sudu lpár listů zelí a navrch také. Asi na 35 kg zelí 0,5 kg sole a 30 g celého kmínu. Mezi vrstvy asi tak 3krát dám tak 3 kousky křenu, jinak nic víc a je super. Necháváme kvasit v... celý příspěvek >
Co do vlhka a stínu?, 10.5.2007
Markéto, když máte tolik druhů hosty, nepodělila byste se, moc se mi líbí a mám pouze jeden druh a hodně místa ve stínu, i když spíše sucho, ale rostou i tam. Děkuji za odpověď.
Hosta, 10.5.2007
I já jsem letos rozsadila hostu, výborně se zakořenila, klidně si ráda vyměním - ale nevím jestli teď už není pozdě na další dělení. Když tak bychom se mohli domluvit na další jaro.
Co do kompostéru, 3.11.2006
Minulý týden v televizi říkali (myslím, že to bylo v receptáři-nevím přesně), že je možné kompostovat veškeré listí i z ořešáku, ale je třeba ho překrýt buď zeminou nebo trávou.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika