Příspěvky uživatele - weny

Ochrana kmene pred zveri (ne pletivo), 4.3.2017
Zdravim, hledam alternativu k ochrane kmene vysazenych stromku pred okusem a poskozeni zveri ve volne prirode v blizkosti lesa. Dnes mam stromky ochranene kralicim pletivem. Bohuzel se vzrustajicim poctem divokych prasat mi uz dva 3 lete... celý příspěvek >
Zasychající a černající výhonky, 23.5.2016 Obsahuje fotku
Měl jste pravdu, opravdu jsou tam vpichy. Teď jsem to byl zkontrolovat. Jsou dokonce vidět i na nezmenšené fotce. Postižené výhonky tedy spálím. Díky moc za radu.
Zaschlé výhony třešně, 22.5.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, na mladé třešni (6 let) už mi druhý rok po sobě usychají a vadnou mladé výhonky viz obrázky. Mohlo by se jednat o monoliový úžeh? Dík
Zasychající a černající výhonky, 22.5.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, odhadem 30 % všech mladých výhonků hrušně začalo černat. Obrázek viz foto. Vždy začnou černat listy od špičky směrem k letorostu, a pak celý letorost zasychá. O jakou chorobu by se mohlo jednat? Nebo je stromek napadaný škůdcem?
Choroba viniča, 31.5.2015 Obsahuje fotku
Chtel bych se zeptat, co mam na vinne reve (odruda Pomeranc) za chorobu. V polovine dubna jsem ji postrikal Sulkou a potom jeste v obdobi, kdy mela tak 5 listu na pupen, postrikal Kumulus WG proti Halcivci, ktereho jsem myslel, ze tam mam. Bohuzel to... celý příspěvek >
Štíhle vřeteno hrušně, 17.10.2014
Mate s pestovanim odrudy Konference jako stihlem vretenu na semenaci zkusenosti? Rad bych to zkusil, ale nerad bych abych pestoval pouze drevo a nebo aby to vypadalo jako vrba. Bude mit i na semenaci Konference pravidelnou urodu jako na... celý příspěvek >
Briggs & strattion quantum.xm 55, 10.7.2014
Quantum XM 55 je oznceni motoru, kterym je ta sekacka pohanena. Nejedna se o nazev a oznaceni sekacky.
Slivoně - roubovaná část pod zemí, 19.5.2014
Na podzim jsem nasadil svestku Hanita(myrobalan) a jablon Jonatan(A2) naockovanym mistem nad zem. Bylo to bohuzel naockovane strasne blizko korenu a tak se mi stalo, ze jak sednula zem a na jare prselo, tak se mi misto naockovani dostalo pul... celý příspěvek >
Poznáte škůdce na jabloni?, 27.4.2014
Mám pocit, že tam máte stejnou potvoru jako já. Viz toto vlákno. Lidi mi poradili, že je to píďalka. Dnes jsem stromy postříkal Calypso 480 SC
Ožrané mladé listy slivoní, 26.4.2014
Dik vsem za informace :)
Ožrané mladé listy slivoní, 26.4.2014
A jaký koktejl by mohl ty housenky zlikvidovat a způsobit nejmenší škody? Někde jsem našel info, že by mohl pomoct Calypso 480 a nebo Karate Zeon. V letáku přípravků ovšem nic o píďalkách napsané není.
Ožrané mladé listy slivoní, 26.4.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, potřeboval bych poradit, co způsobuje ožer mladých listů slivoní a jak se proti tomu bránit. Ožrané jsou hlavně listy slivoní, které byly vysazeny loni na podzim (Hanita, Katinka, Zelená ryngle,...). Všiml jsem si, že ožraná je i jabloň... celý příspěvek >
Neznámá stará odrůda jabloně, 17.9.2013 Obsahuje fotku
možná to nebude trvat celý měsíc, co jsem se díval na pár jablek, které máme z minulého týdne, tak už se zelená barva skoro zmenila na žlutou a celkově chytají spíš oranžový odstín Ještě jsem dostal tip, že by se mohlo jednat o Královnino jablko... celý příspěvek >
Neznámá stará odrůda jabloně, 16.9.2013
zatím ještě nijak moc nevoní a jak voněly v předešlých letech už si moc nepamatuju. Do měsíce by snad mohly být uležené, tak pak zkusím přičichnout, jestli budou nejak zajimavě vonět.
Neznámá stará odrůda jabloně, 15.9.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo z následujícího popisu a fotografií nepoznáte o jakou starou odrůdu jabloně by se mohlo jednat. Strom může být +- 80 let starý, ale možná ještě starší. Je to velmi vzrostlý strom, kterému se již... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika