|
Přírodní bazén, 28.7.2013 Měli jsme stejný problém, nebo stejný cíl- koupací jezírko.Nejdříve jsme samozřejmě pátrali po netu, po známích, kamarádech atd... potom nám někdo poradil, abychom se zaleli podívat do Hněvotína do firmy Banát jezírka. Jenom připomínám, že to není... celý příspěvek > |
 |
Sterbinovy filtr, 26.7.2013 To je i můj názor - odzkoušený systémem pokus/omyl. Ta voda nesmí padat shora z výšky. Na originál.štěrbinovém filtru vždy přetéká hranu "něčeho" - tak jako voda na jezu.... Potom to funguje a zůstává nečistota na sítu.Ještě jsem vyzkoušel, že pokud... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Projekt jazierkovy vysavac, 17.7.2013  Já jsem ten sud zkoušel taky - bez úspěchu.1.pokus byl 1m3 kontejner na du zvaný IBC - pop připojení průmysl.vysavače za 15 vteřin zmenčil objem o třetinu - vcucl se.2.pokus pevný sud - to samé přikládám foto. Má ještě někdo nějaký nápad?? mně se... celý příspěvek > |
 |
Sterbinovy filtr, 17.7.2013  OK.Já jsemto taky dělal na zkoušku. Bedny jsouklasika průmyslové.Přepážku mám z extrud.polystyrenu šedé barvy - to tam trochu zkresluje.Jinak tam mám nahoře- jak je přepad -kousek poplastovaného plechu.Zjistil jsem, že pokud ta voda padá z výšky na... celý příspěvek > |
 |
Sterbinovy filtr, 15.7.2013  Zdravím všechny příznivce jezírek. Protože ho taky budujeme, tak přidávám pár postřehů.Koupací jezírko obsah cca 35 m3. Filtrace dom.výroby - zatím bez UV lampy, ale tento týden to musíme vyřešit - zelená voda. Ohledně štěrbin.filtru -... celý příspěvek > |
 |