 |
Co s tomatillem?, 4.9.2017  Physalis ixocarpa (Machovka lepkavá - Tomatillo) u nás dozrieva (opadáva) v rôznych odtieňoch od tmavo zelenej až po žltú. Žlté sú najchutnejšie na priamy konzum, inak tomatillo spracovávame tak, že ho zavárame na kyslo ako uhorky, pridávame do leča... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 19.8.2013  Mňa Pollicino F1 taktiež sklamalo svojou pevnou ťažko stráviteľnou šupkou, ktorú každý vypľúva a chuťovo mi príde lepšie Bejbino F1. Pollicino F1 sú tento rok najvyššou odrodou u mňa, niektoré už dosiahli 3 metre, kvôli riedkemu olisteniu sa mi... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013 Prosím, aké odrody sú na obrázkoch? Dušan |  |
|