|
Barely na vodu, 7.8.2013 Děkuji všem za info, vyčistím to mechanicky s malým množstvím saponátu, několikrát vypláchnu... S tím uhlím nevím, někde se ještě poradím, abych něco neprovedl ve smyslu konec rajčatům, díky:) |  | Barely na vodu, 3.8.2013 Přeji pěkný večer,
mám doma pro automatické zalévání rajčat (v květináči) barely s vodou (letos prvně) a když jsem dnes doléval vodu, tak jsem zjistil, že hadička ponořená v barelu (20l) je taková... slizká.
Může to mít vliv na... celý příspěvek > |  |
|  | Nedostatek vápníku?, 20.7.2013 Dobrý den, děkuji za info, nevím proč, ale měl jsem v hlavě, že postřik má být pouze na listy a ne na květy a plody. Znovu jsem pročetl návod a píše: listová výživa... Asi to mě zmátlo. Mohu dotaz na pana Mirka? Jak to vidíte Vy? Smím takto postříkat... celý příspěvek > |  | Nedostatek vápníku?, 19.7.2013 Mirku, děkuji za info. Přípravky proti bakteriové nebo septoriové skvrnitosti si obstarám příště, teď musím do práce a do obchodu se dostanu až v pondělí.
Wuxal Kalcium jsem nikde nesehnal a jediný obchod u nás měl Harmonii Vápník, tak jsem jej... celý příspěvek > |  | Nedostatek vápníku?, 19.7.2013 A případně co říkáte potřiku na listy Harmonie Vápník? Děkuji
|  | Nedostatek vápníku?, 19.7.2013  Pěkný den přeji,
začínám pozorovat nažloutlé flíčky na rajčatech Tornádo F1. Nedávno mě je trochu sežehlo sluníčko a příliš velké horko, nevětral jsem dostatečně zasklený balkón. Většina se vzpamatovala, ale dnes jsem našel na 2 rajčatech ze... celý příspěvek > |  | Nonstop voda v podmisce? Rajče v květináči, 12.7.2013 Zdravím Vás,
nedávno jsem měl problém s přehřátím rajčat, kde co zvadlo, tak uschlo.
Protože pracuji od 6 do 18 hodin a vracím se domů ještě později, se chci zeptat, jak na rajčata, zalévání a Vaše zkušenosti?
Rajčata Tornádo F1 mám v... celý příspěvek > |  | Přehřátá rajčata, 12.7.2013 Zdravím Vás,
děkuji za předešlé rady, ale to co se prověsilo dolů, tak vše, krom jednoho plodu, uschlo. Příště si dám větší pozor na zálivku. Ztráta asi 25 rajčat.
Děkuji |  | Přehřátá rajčata, 8.7.2013 Takže listy dostaly zabrat .
Listy začaly tvrdnout, jsou suché. Něco jsem uštípl a jen jedna větývka se vzpamatovala.
Není na škodu mít pod květináčem v podmisce stále vodu? A to i přes noc? Neuhnije to? Neublíží to... celý příspěvek > |  | Přehřátá rajčata, 7.7.2013 Děkuji všem a rady repektuji. Jak se něco změní, tak dám vědět. Buď se to vzpamatuje, nebo ne, potom bych to asi zaštípl a uvidí se, za možná 2-3-4 dny. Ono totiž... jsme byly na výletě a jaksi jsme zapoměli, že bude teplo a nechal jsem zavřená jak... celý příspěvek > |  |
|  | Přehřátá rajčata, 6.7.2013 Pod květináčema mám misky, přidal jsem vodu...
Je lepší nechat balkón větrat, nebo už zavřít, aby měly příjemné zbytkové teplo.
Děkuji |  | Přehřátá rajčata, 6.7.2013  Zdravím Vás a přeji pěkný večer.
Právě jsem dojel domů a zjistil jsem, že teplo dalo rajčatům na zaskleném balkóně zabrat a listy se zkroutily. Je nějaká rada, co dělat, vzpamatuje se to, nebo je po rostlině?
Ráno se hnojilo slepičincema z... celý příspěvek > |  | Začátečník - pěstování rajčat, 25.6.2013 Michale, Mirku- odpovědi mě velmi potěšily. Doufám, že z nich vyrostou pěkná a zdravá rajčata. Už se velmi těším.
Přeji Vám oběma pěkný den |  | Začátečník - pěstování rajčat, 25.6.2013  Myslíte to Y výše (viz foto)? Já myslel, že to je v pořádku, vše jsem jinak vyštípal, ale toto mě nanapadlo. Poprvé jsem vyštípal co bylo třeba asi teprve před 10 dny, nevěděl jsem co to vyštípávání je:(Bude to problém? Co když to nechám, mám na... celý příspěvek > |  | Začátečník - pěstování rajčat, 25.6.2013 Děkuji za příjemné info, jak tady čtu i jiné články, tak mě došlo, že vidím keřík, květy a nakonec asi hledám samotná rajčata, ale ono to má asi vše svůj čas. Je to má premiéra...
Ještě dodám, že jsem včera hlínu trochu prohábl šroubovákem- rada... celý příspěvek > |  |
 |
|