|
Jak naložit maso na uzení, 15.7.2013 Dobrý den, měl bych dotaz. Stačí když maso (krkovička, bůček) nasolím Pragandou, nechám ho tak dva dny uležet, pak ho zaliji lákem a nechám tak 3 - 4 dny? Nevím jestli to není málo. A musím maso před uzení nějak povařit aby to nebylo po uzení syrové?... celý příspěvek > | | Menší dřevěná udírna, 1.7.2013 Dobrý den, zde je můj výtvor. První sýr byl vynikající. | |
| | Menší dřevěná udírna, 23.5.2013 Dobrý den, jsem začátečník, a tak bych potřeboval radu. Doma jsem si postavil malou udírničku bez dvířek, pouze s víkem nahoře. A teď řeším nějaký komínek. Myslíte že stačí kdybych do víka nebo někam do stěny vykružil díru (tak 5 cm v průměru) a dal... celý příspěvek > | |
|