|
Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 3.3.2015 Doteď jsem sekala a 1700 m2 mi trva cca 3-4 hodiny. Mám Hecht 548 SW se záběrem 46cm, max výška sečení 7,5 cm a košem 60 l (každou chvíli vysypávat :/). Anglický trávník nechci. Jen to nějak udržet. Při mulčování se musí sekat asi často,... celý příspěvek > |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 3.3.2015 Nejaky krovinorez na okraje u plotu budu muset koupit take. Ale predpokladam bubnovkou posekam asi rychleji a krovinorez pak staci nejaky mene vykonny. Ze? Premyslim o bubnovce BDR 581SP Perla za cca 20 tisic. To by slo? Neco za 60 tis je uz na me... celý příspěvek > |  |
|  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 2.3.2015 Prosím o radu ty, kteří jsou v podobné situaci a našli uspokojivé řešení. Mám chalupu s 1700 m2 travnatým pozemkem v rovině. Kolem baraku, kde si děti hrají, sekám pravidelně (cca 600m2). Zbytek plochy bych ráda řešila s co nejmenší časovou... celý příspěvek > |  | Trávník - má smysl frakce 0-4 na pískování?, 15.5.2013 Zdravím,
pročetla jsem zde pískování ohledně založení trávníku. Vím tedy, že písek křemičitý\betonářský s frakcí do 2 mm by byl nejlepší. Jenže na Sedlčansku seženu jen frakci 0-4 (pytle kremiciteho jemneho jsou mimo... celý příspěvek > |  |
 |
|