Příspěvky uživatele - jz77f

Olámat rašení pod roubem?, 30.4.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, roub Hardyho máslovky na stromku Williamsovy se - zdá se - chytil. Mám olámat rašení pod roubem aby šla míza jen do roubu? Nebo naopak nechat, aby "táhly" mízu do roubu? Děkuji, jz77f
Rezavé skvrny na česneku, 4.4.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, na přiloženém obrázku mám vyfocený náš loňský česnek, který přes zimu začal 'rezivět'. Je to škůdce nebo choroba? Jak tomu předejít? Děkuji.
Přeroubovat po mrazech?, 23.3.2018
Dobrý den, před třemi týdny o víkendu, kdy bylo +17C, jsem narouboval meruňky a broskve. Pár dní nato byly mrazy hodně pod nulou. Mám to přeroubovat? Děkuji.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 8.3.2018
Já jsem svoji broskvoň za celou její asi 15-letou exitenci stříkal 2x a žádný rozdíl v úrodě jsem nepozoroval. Kadeřavost mi nikdy úrodu nesnížila.
Jak se berou rouby?, 8.3.2018
Teď je 8. března, mrazy ustoupily, je už čas na roubování hrušní? Děkuji.
Jak se berou rouby?, 6.1.2018
Děkuji za vysvětlení. Vlky jsem ty výhony nazval já . A tak je popisuje i Wikipedie. Taky tam píší, že jsou po několik let neplodné. Tak nevím, jestli je radši nevyhodit..
Jak se berou rouby?, 4.1.2018 Obsahuje fotku
Dnes jsem se opět vypravil na rouby z měho oblíbeného stromu boskovy lahvice. Je to starý strom a jak je vidět na přiloženém obrázku, nebylo z čeho brát . Jsou to větvičky podobné těm na Obr.2 na této stránce.
Jak se berou rouby?, 26.12.2017
Moc Vám děkuji za rady! Jsem teď mnohem optimističtější a už se na roubování těším :). jz77f
Jak se berou rouby?, 26.12.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych na jaře naroubovat na vloni vsazenou Williamsovu hrušeň jiné odrůdy, aby se vzájemně opylily. Dnes (konec prosince) jsem nastříhal pár roubů z velkých, dobře plodících, stromů (viz. přiložené obrázky). 1. Koncové... celý příspěvek >
Co je toto za brouka?, 4.10.2017
Moc Vám děkuji za odpověď! jz77f
Co je toto za brouka?, 1.10.2017 Obsahuje fotku
Jak se po létě ochladí, začnou nám do baráku lézt malí brouci, cca 5 mm dlouzí. Neví prosím někdo, co jsou zač?
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 18.7.2017
Jednoduché: Roundup.
Jak vypudit krtka, 17.7.2017
Právě pomocí zmíněných pastí z OBI jsem krtky zlikvidoval. Měl jsem jich několik (pastí i krtků). V chodbách, kde není jasné, kterým směrem krtek půjde, dejte pasti proti sobě. Jednoduchý indikátor sklapnutí pasti, abyste nemusela past zbytečně... celý příspěvek >
Co se to děje s řeřichou?, 15.7.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, na přiložené fotce je vidět, jak nám listy lichořeřišnice hnědnou a děraví. Neví prosím někdo, čím to je? Děkuji, jz77f
Problémy s malinami, 15.7.2017
To je normalni. Ty odplozene uschnou, ustrihnete je a vyrasi nove.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika