|
Vypalovač plevele, 7.2.2016 ... no, mám to těsně u domu, takže tam ještě dostatečnou délkou prodlužky disponuju. Máte pravdu, že to bude na stejném principu, porovnám ceny. Spíš mě, ale zajímalo zda to ten plevel opravdu spálí alespoň trochu s kořenem a jak blízko od rostlin... celý příspěvek > |  | Vypalovač plevele, 7.2.2016 Dobrý den, prosím máte někdo zkušenost s vypalovači plevele, takové ty pistole na stlačený plyn. Mám cca 90 m2 záhon trvalek ve svahu, ošetřuju, pleju, sem tam něco postříkám, další zbraň by se mi hodila... |  |
|  | Přepážky ve skleníku, 17.12.2013 Děkuji za zaslání fotografií, trošku se bojím že naše cca 70 cm vysoká stěna by chtěla masivnější opory, cetris desky máme na zahradě po stavbě domu, ale máme navlhavý typ, který se vlhkostí rozpadá, ale děkuji za typ, našla jsem v diskuzi příspěvek,... celý příspěvek > |  | Přepážky ve skleníku, 17.12.2013 Děkuji za radu, podhrabové desky jsem neznala a je to zřejmě přesně to co si představujeme, montáž půjde celkem rychle a jsou dostatečně masivní a subtilní zároveň, oproti vyzdívání či šalunku z betonu a vylévání nevyjdou ani nijak výrazněji dráž,... celý příspěvek > |  | Přepážky ve skleníku, 13.12.2013 Dobrý den, prosím o radu, máme připravenou základnu pro skleník, bohužel v celkem prudkém svahu vysokou cca 70 cm, s vyhrabanými základy ještě o 30 cm níže. Můj dotaz je z čeho udělat vnitřní přepážky pro vyplnění půdou aby byly pevné a zároveň... celý příspěvek > |  |
 |
|