Příspěvky uživatele - pefito

Pěstování rajčat 2013, 27.3.2013
Dnes zasiate Chio Chio San, Ljubimij, Kosmonaut Volkov, Rio Fuyeho - ruske a ukrajinske odrody + Tomatoberry garden druhy pokus (dnes som skontroloval 2 semienka spred tyzdna, zrejme s nich uz nic nebude) Uz ma caka len anglicka sadba - Jubilee,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013
O mesiac mozme porovnat znova.
Mirek, preco uz nepresadzat? Do vysadby na zahon to vidim tak o 6-7 tyzdnov. Chladnejsie miesto by sa naslo u rodicov v zimnej zahrade, kde je vsak velky rozdiel dennej a nocnej teploty. Cez den cca 20 v noci 10-12. Nebol by to problem?
Dakujem za rychlu reakciu 
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 26.3.2013
Neviem ci som spravne pochopil to prevrstvenie zeminou. Rozhodit hnoj a zarylovat do zeme na 10 cm? + na spodok jamy vysypat kompost
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 26.3.2013
Mam k dispozicii 3 rocny kravsky hnoj. Je mozne zapracovat ho do zeme aj pred sadenim resp. mesiac pred tym? Ak ano, ake mnozstvo hnoja mam pocitat na jeden koren? Mozem ho pripadne skombinovat s kompostom, ktoreho vsak nemam vela. Mozno 2-3... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 26.3.2013 Obsahuje fotku
Takto to vypada dnes na mojom okne(takto mam obsadene celkom 3 okna). Rajciaky siate 20.2., pred 12 dnami presadene z pareniska do 2 dl plastakov. Na moj vkus su dost velke, ale este jedno presadzanie do pollitrakov ich este caka. Snad ich to... celý příspěvek >
Foliovnik nemam, budem dufat, ze ich pliesen nenapadne. Citam ze su to chutne rajciaky.
Semena su od Suttons seeds suttons.co.uk kupil som 3 balenia, vysial jedno tj 6 semien. Nezda sa mi to... dam im este par dni. Zabudol som, ze Banana orange to trvalo tiez takmer tyzden... a to boli v miniparenisku s dalsimi 3 odrodami,... celý příspěvek >
Ahoj, nemate nahodou skusenosti s cherry Sungold F1, pripadne SunSugar? Pripadne s Kosmonaut Volkov, Chio Chio San? Inak Tomatoberry garden z Anglicka, siate 19.3. zatial ani klicek. Uz sa zacinam obavat. Ostatnych 40 odrod islo zo zeme... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 18.3.2013
Nepoznate nahodou stranky poskytujuce rebricky top svetovych odrod rajciakov(myslim najchutnejsich) ? Pripadne rozsiahle ankety pestovatelov?  Ako su na tom s popularitou odrody z Madarska, Bulharska, Grecka byvalej Juhoslavie, Turecka... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.3.2013
Cestne prehlasujem , ze tieto su naozaj tie posledne  : Sungold F1, Wapsipinicon peach F1, Moneymaker Fajn ze existuje toto forum, tu sa citim byt pochopeny
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 15.3.2013
Mam par otazok, v stredu som prvy krat presadzal rajciny -z minipareniska do 2 dl plastovych poharov. Snazil som sa zasypat ich po klicne listy. Niektore odrody vsak maju medzi klicnymi listkami a prvym parom dost velky odstup (asi kvoli teplote... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 15.3.2013
neodolal som a opat nakupi l. Pridavam do zoznamu 2013: Ildi, Ljubimij, Chio Chio san, Kosmonaut Volkov, Rio Fuyeho niekedy sa neda odolat...
Odrůda rajčete, 15.3.2013
Mam ich cerstvo presadene, list je netypicky, plny (bez rebrovania).Urcite ma tento typ listu svoj odborny nazov, ten vsak nepoznam.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika