|
Nevíte náhodou název této růže?, 12.2.2013 Lidusko diky moc za pomoc v urcovani ta ruze se jmenuje Wellworth... na 99 procent je to ona
|
 |
Růže ze semínek?, 10.2.2013 pak sem dejte prosim fotky je to zajimave tema--_o) |
 |
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 to je v pohode, nereste ja mam ted takove citove obdobi. mrzi me ze jsem nestihla udelat kvalitnejsi fotky je to z mobilu |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013  gloria dei
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013  diky tu mame taky...:o))) ale neni to ona
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 nemáte pravdu, já jsem ročník 1971 tudíž je mi 41 a ta růže už tam byla a babička se o ni starala ještě ve svých 84 letech...!!!proto mi je tolik vzácná
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013 je to tezke, kdyby to slo lehce nehledam pomoc zde,:o) |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 10.2.2013  Babička odešla v 84 letech, a mě je 41, ta růže kvetla jestě když jsem nebyla na světě tak to nezpochybňujte ještě vím svůj rok narození: o))) Vkládám nějaké fotky již rozkvetlé růže, a opravdu je 50 let stará: o)) Na ruze wi jich pár odpovídá ale je... celý příspěvek > |
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 9.2.2013 děkuji za odpovědi nicméně gd to bohužel opravu není tu máme doma taky a stopro ji poznám tato je růžovožluto oranžová užasně voní a ma lesklé listy.. vyska asi tak metr padesát
|
 |
Nevíte náhodou název této růže?, 5.2.2013  muzete mi prosim poradit nikde nemohu najit nazev teto historicke ruze, mame ji uz pres 50 let loni nam odesla diky holomrazum a rada bych sehnala tu stejnou |
 |
|
 |