Příspěvky uživatele - Vlasta L.

Řez nově zasazené meruňky, 2.4.2013
Taky mě teď přijde, že je korunka zmrzačená, když jsme stromek sázeli, tak to tak blbě nevypadalo. Je to normálně u země očkované, místo očkování je těsně nad zemí, jen je lehce přihozené, jak se dával kompost. Chtěla bych korunku zapěstovat ze... celý příspěvek >
Řez nově zasazené meruňky, 1.4.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem se snažila znovu vyfotit tu bídně rostoucí meruňku. Je zcela určitě živá, teď už jsou pupeny opravdu znatelně nalité, takže jí potřebuji jen nějak lépe nasměrovat do dalšího života. Na obrázku jsou 4 kosterní větve a poněkud delší terminál,... celý příspěvek >
Modré brambory, 31.3.2013
V Baumaxu mají francouzskou odrůdu za 250,- Kč/kg. Je krásně tmavě fialová. Tak nekupte to za tu cenu...
Zahradnictví Chládek, 22.3.2013
S těmi jejich cenami to nebude asi tak přílíš slavné. Jeden sáček fazolí od Sema, který,  jak jsem zjistila bohužel až později, jinde stojí okolo 15,-Kč, mě zde včera vyšel na 25 Kč. Příště se raději vyhnu. V.L.
Řez nově zasazené meruňky, 20.3.2013
Ano, opatřím lepší, mám ji na jiné zahradě, ke konci tohoto týdne vložím znovu. Zatím děkuji.V.L.
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013
Ono je to na té fotce špatně vidět, ale byly tam ponechány kosterní větve a terminál. Sestřihli ji při prodeji ve školce. Sice se mi zdál ten terminál dost vysoký, ale nechala jsem to tak, nechtěla jsem odborníkům radit. No a toto vzniklo. Kořeny... celý příspěvek >
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013 Obsahuje fotku
Prosím o radu zkušené pěstitele ohledně vloni na jaře zasazené meruňky. Je na podnoži myrobalán. Korunka byla před výsadbou sestřižena podle běžných zásad. Během vegetace byla průběžně zalévána, přesto však udělala zcela nepatrné přírůstky, tenké a... celý příspěvek >
Jahodnik, 18.3.2013
Taktéž jsem koupila mimo jiné i Sarian. Celkem mě tři odrůdy  (Sarian, Florian, Lizonka)vyšly na více než 250 Kč bez poštovného. V jednom ze sáčku s 5 semeny byla 2 semena normální, jedno poloviční a 2 smeti.  Z celého pokladu (15 semen)... celý příspěvek >
Je ještě stále čas vysévat papriky?, 14.3.2013
Velmi raná a určená i pro polní pěstování je rajčinová paprika Jova nebo Alexander (obojí mě připadá stejné, měla jsem obě). Dozraje do krásně červené, je silnostěnná, sladká a šťavnatá, k nakládání i přímému konzumu. Na květ mi nasazuje už v... celý příspěvek >
Kedlubny ve folníku, 26.2.2013
Zkusit to můžete, ale výsledek asi nebude valný. Chuť nebude dobrá, nejspíše škrobnatá, a s největší pravděpodobností rostliny poženou do květu.
Jarní výsev, 12.2.2013
Odpověď máte uvedenu v druhé části věty nad vašim dotazem- viz teplota nad 15 st.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika