Příspěvky uživatele - brousek

Vyhřívaná rukojeť +/-?, 10.10.2013
Rukojeti u čeho.
Jak zvýšit výnosy brambor, 30.9.2013
Kdy sklízíte úrodu z takovýchto „sadbových“brambor. Mám na mysli za jak dlouho po výsadbě. brousek
DSK 317 propouští olej, 8.8.2013
Mám tentýž problém, jak se říká od novoti. Zajímalo by mne opravdu, kde se na převodovce odvzdušňovací šroub nalézá, abych si to mohl vyzkoušet. Pokud vím, přímo od pramene, tak se Vari takovými prkotinami, jako je odvzdušnění, nezabývá a jejich... celý příspěvek >
Kosa, 29.7.2013
Pane FO, chtěl bych se jen skromně zeptat: jak vypadá naklepání pro kosení trávy a jak pro kosení obilí? brousek
Kosa, 28.7.2013
tuplpéčko, jsme zřejmě každý z jiné školy a myslím, že dost velkého věkového rozdílu. Nebudu si hlavu zatěžovat převodem měrových jednotek, jen proto, abych uspokojil vaše já, přestože je stále hodně lidí co by chtěli pořád něco měnit. Myslím si, že... celý příspěvek >
Kosa (made in USSR), zn. 8´, 7.7.2013
Pane frchale, je to klasická ruská kosa 80tka. V sovětech si s délkou nelámali hlavy, takže kosa s číslem 8, mohla mít 75 - 85 cm dlouhou čepel. Úplně klidně bych ji použil. S každou kosou je nutné se naučit kosit, což vychází z jejího tvaru.... celý příspěvek >
Naklepávač na kosu, 4.7.2013
To všechno jsou jen kokotiny. Dnes se nikdo klepáním kos neuživí, protože vývoj nejde zastavit. Klepat kosu je dnes rarita, zvláštnost, ne-li přímo úchylka. Nikdo nebude vynakládat energii a vědomosti na něco co je někde v minulém století. Možná tak... celý příspěvek >
Čím rozhádzat medziplodiny, 30.6.2013
Jak velká je ta plocha?  Sel jsem svazenku na ploše cca 5arů secím strojkem ARS-070 a dodržel jsem výsevek 4gr na metr čtverečný. Je pravda, že jsem se nachodil, ale výsledek byl vynikající. Dnes se tento strojek prodává jako dvoják. Takže... celý příspěvek >
Jaký postřikovač?, 13.6.2013
Jedině Solo. Celá řada různých typů a provedení, včetně doplňků. brousek
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 27.5.2013
pane Bajasi, nejspíše vám uniklo to nejpodstatnější.Max otáčky čtyřtaktu jsou o 1100 menší, než u dvoutaktu!! brousek
Popel na zahradu?, 27.5.2013
Pane Tondo a všini ostatní odpůrci obsahu plechových nádob umístěných pod roštem, zkuste si také přečíst něco jiného. Třeba toto: http://biom.cz/cz/odborne-clanky/zkusenosti-s-biologickou-rekultivaci-pozemku-po-prumyslove-devastaci a další články... celý příspěvek >
Nemoc a úhyn ryb, 24.2.2013
Pokud nechcete sousedovy kocoury fyzicky zlikvidovat - s kocourama je svízel, když jim zachutná ptáček, či rybička, nechtějí nic jiného žrát. Souseda nepřesvědčí ani dokonalý záznam z videopasti -, budete si musit vyrobit nad jezírko zasíťovaný... celý příspěvek >
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 23.2.2013
Já bych nedoporučoval žádnou odrůdu, každý má jiný jazýček a případně možnosti skladování. Je třeba pokusničit, třeba jen na několika trsech a následně zvolit to co nejvíce vyhovuje pomínkám. To je jazyku a sklepu. Samozřejmě, velmi důležité je, vést... celý příspěvek >
Ochrnutí slépky, 17.2.2013
Krmit obilovinami, podávat B-komplex, Riboflavin, Thiamin, krmnou dávku vylepšovat používáním preparátů z kvasnic a sušeného mléka (tvaroh). Nezlepší-li se, během několika dnů, tak laboratoř, nebo dekapitace. brousek
Ochrnutí slépky, 17.2.2013
Pravděpodobně nedostatek vitamínů skupiny B. Hlavně B2. Samozřejmě to může být cokoliv jiného. brousek
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika