Papriky zastřižení - zalomení, 22.8.2013 Dobrý den, blíží se konec srpna některé papriky dozrávají některé jsou ještě zelené. Letos jsem se dal na pěstování kozích anebo beraních rohů jak chcete. Sázel jsem je v květnu pomale v zimní bundě a červen pomale celej propršel. Další dva měsíce... celý příspěvek >
Sazenice paprik do foliovníku už teď?, 8.4.2013 Přeji pěknej dobrej den. Tak jaro se nám už konečně přihlásilo, denní teploty nám slibujou už dokonce nad 10 stupňů a v noci už nemá mrznout.
Mám doma naděláno větší množství sazenic paprik. Jsou podruhé přesázené a mají se čile k světu. Na... celý příspěvek >
Kdy zasít semena?, 29.1.2013 Já jsem papriky sel začátkem ledna a dneska jsem je poprvé pikyroval.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.1.2013 Když rosíte sazeničky dáváte do vody nějaké hnojivo a jaké se vám osvědčilo? Ještě bych se chtěl zeptat když se tady shodujete na tom že vytahování sazenic je ve větší míře zapřičiněno nedostatkem světla- nedalo by se tomu pomoci nějakým malo... celý příspěvek >