|
Okurky ve skleníku, 8.3.2013 Chtěla jsem se zeptat čím pohnojit okurky ve skleníku? Míša,. |
 |
Papriky - klíčivost semen, 19.2.2013 Tak to já letos jsem uplně nespokojena.. Koupila jsem si sedm odrud paprik od firmy sevaseed a ještě od sema F1.. Už je to týden a stále nic.. Už jsem z toho na nervy... Jsou u topení v igelitovém sáčku a každý den rosím.. stále nic... |
 |
|
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.2.2013 Já letos vše pěstují poprvé.. Zkusím-
Titan, Salus,Stupické skleníkové, Bejbíno a Cherrola
snad se mi vyvedou.. |
 |
Jarní výsev, 17.2.2013 Právě že se o ně starám dobře a hezky a mrchy malý sou asi hodně rozmazlený.. přecházím také na drsnější pěstování.. :) |
 |
Jarní výsev, 17.2.2013 Každý den je rosím 2x. Mají 20st. A sadbovací misky jsou v igelitovém pytlíku.. A semena nemají ani náznak klíčku... semena jen tak čučej.. |
 |
Jarní výsev, 12.2.2013 Kdy mohu dát sadbu která je v sadbovačích do skleníku aby tam ještě chvíli rostla než příjde do volné půdy? |
 |
Jarní výsev, 11.2.2013 Dobrý den dneska jsem vysela rajčata a papriky protože mám vytápěný skleník.. Ale bohužel ve skleníku jsou 3st. Má to smysl dát do něj výsevy? Četla jsem že potřebují 24st.. Nechtěla bych aby sazenice byly vytahané a slabé.. Máte nějakou radu? Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013 Kolem 20st.. |
 |
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013 Dobrý den mám vytápěný skleník první rok.. A chtěla bych se zeptat jestli mohu pěstovat třeba okurky, rajčata,papriky atd.. i v zimě? I když to v zimě nic neopýli bude zelenina plodit? děkuji za rady... |
 |
Tajemná plodina, 29.1.2013 Koupila jsem si osivo a je to pouze latinsky.. Solanum mandarika.. Solanum může být jak lilek tak brambora tak i rajče.. |
 |
|
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 27.1.2013 Já jsem si letos nakoupila semínka za 2000kč.. Nelituju toho! Když to někoho baví pěstovat a má na to finance proč ne... :) Jinak..mě taky nadávají že sem blázen.. Asi na tom něco bude.. |
 |