Příspěvky uživatele - VASEK5

Paprika Rodrigo, 22.8.2023 Obsahuje fotku
Jako první mi dozrála venkovní paprika odrůda RED MADAL, foceno 21.8.2023. VASEK5
Paprika Rodrigo, 22.8.2023 Obsahuje fotku
Letošní papriky ve foliovníku nic moc. Některé keříky paprik jsou úplně bez plodů a na některých je jen pár. Toto je skleníková paprika odrůda RUBIKA, jsou zatím stále zelené, špatně dozrávají. Omlouvám se, že jsou fotky paprik otočené, protože... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 29.7.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Děkuji za informace, ale o slimácích vím. Mě spíš zajímá, z čeho se mi ty listy tak kroutí, takové to rapatění? Meloun je nasazený v kompostu. Děkuji za radu, VASEK5.
Nerostoucí melouny, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Může mi někdo poradit, co je to za chorobu u cukrového melounu? Mšice to nejsou. Děkuji, VASEK5.
Rajčata 2023, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Rajče keříčkové, balkónové odrůda TOMFALL, od firmy MORASEEDo, které pěstuji v 8 litrových kbelících. Foceno 20.7.2023. VASEK5
Paprika Rodrigo, 7.7.2023 Obsahuje fotku
Keříky paprik ve foliovníku vypadají pěkné a začínají kvést.  VASEK5
Paprika Rodrigo, 31.5.2023 Obsahuje fotku
První foto sazenice paprik venkovní Eva, druhé foto sazenice skleníkové, třetí foto je záběr do foliovníku, kde jsou odrudy Rubika Rodrigo Leanta a Panache, které byly zasazeny až 29.května oproti minulému roku.    VASEK5
Paprika Rodrigo, 14.5.2023 Obsahuje fotku
Letošní sazenice paprik u mě mají zpozdění asi 14 dní.Ikdyž jsem vyséval semena v polovině unora.Ke konci května vysadím sazenice do skleníku a foliáku.   VASEK5
Paprika Rodrigo, 12.2.2023 Obsahuje fotku
Semena paprik jsem vysel 20.1 2023.Kelímky byly položeny na radiatoru, v bytě teplota 20 až 21 stupnu.Za 12 dní semena vyrostla.Ted mám sazenice na chodbě, kde teplota je 15 stupnu.Sazenice jsou dost vytáhlé, protože není vubec sluníčko, ale to... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 19.11.2022 Obsahuje fotku
Dnes 19.11. jsem otrhal poslední papriky ve foliaku španělská odruda Leanta.Kdyby nebyl mráz, určitě by tam ještě zustaly a protože už v sudu na vodu byl led 1.5 cm.silný.        VASEK5
Paprika Rodrigo, 7.10.2022 Obsahuje fotku
Paprika skleníková španělská odrůda LEANTA, která byla vyryta ze skleníku a zasazena do kbelíku za účelem místní výstavy zahrádkářů, která se konala 1.10.2022. VASEK5
Paprika Rodrigo, 29.9.2022 Obsahuje fotku
Děkuji pánům Walterovi a MILANU HP za pochvalu a posílám další papriky. První foto žlutá skleníková ILAGA, bylo foceno 4.září, druhé foto foceno 28.9.2022 odrůda skleníková PANACHE od firmy DOBRÁSEMENA. Největší paprika měla váhu 34dkg, výška 18cm a... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 4.9.2022 Obsahuje fotku
První a druhé foto je skleníková odrůda QUADRATO D´ASTI ROSO. Největší paprika měla 28dkg. Semena jsou od české firmy Dobrá semena. Třetí foto je polní paprika bulharská MADAL RED. Poslední dvě fota jsou feferonky, název neznám, protože jsou semena... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 28.8.2022 Obsahuje fotku
Letošní rok se mi moc nevydařil pěstování paprik ve skleníku.Na záhoně je to lepší.Začatkem června bylo chladno, koncem června velké horko a proto opadalo hodně květu.Prvni dve fotky je skleníková odruda paprik Schalamon, dalši dvě fotky je polní... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 6.5.2022 Obsahuje fotku
Sazenice paprik jsou připravené na sadbu do skleníku a foliovníku, které budu sadit zítra. Foto 6.5.2022. VASEK5
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika