|
I toto je Mountfield, 22.2.2015 Presne tak, nyni bezi jejich marketingova akce s nazvem vse za polovinu. ve skutecnosti vsak slevu aplikuji z nesmyslne hodnoty, za kterou se zbozi nikdy neprodavalo. Tato cena slouzi pouze k temto ucelum. V konecnem dusledku se zmena ceny... celý příspěvek > |
 |
Copak je to za hmyz?, 12.2.2015 Presne tak, nejde o brouka, ale larvu, omlouvam se za zavadejici titulek.Rusnik to neni, ten ma podlouhle telo - jak pisete.Jde o larvu brouka kobercoveho. Jak na nej netusim, narazim na nej opravdu ojedinele... Snad zabere nejaky skryty... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015 Cetnost objevu je cca 2ks do mesicne v baraku 300m2. Zadnay tragedie, jen mi vrta hlavou, co je to za jedince, ktery tady s nami existuje, byt v tak malem mnozstvi, ale porad tu je.. jiz 4 roky od novostavby... |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015 Povidam vyjmecne, a pokud se objevi nyni v zimnich mesicich, jde zjevne o "zasoby" s mesicu predeslych, notabene vsak se mohl prevtelit/vylihnout z tech nestastnych larev, ktere "ziji" i nyni... |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015  Lepsi fotku nevykouzlim, nicmene dejme tomu ze jde o kobercoveho brouka, zkusim zjistit jak na nej, vyjmecne objevim jiz dospeleho jedince (cili maly cerny brouk s krovkami) na okne.. |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015  Porad stejny jedinec |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015  Zkusim za moment pridam dalsi fotky, avsak dalsi hledani napovedelo, ze jde o kobercoveho brouka.. Jak na nej? |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015 Diky za tip, zatim se mi podarilo vyguglit, ze jde o brouka z celedi kožojedů. Jak na nej? Sem tam se objevi..
A puvod je izolace rockwool, s kterou se domu dostal, anebo priletl z ovzdusi, jina moznost neni. |
 |
Copak je to za hmyz?, 11.2.2015  Prosim o pomoc s idenfitikaci tohoto brouka. Je mirne chlupaty. dekuji AK |
 |
Vertikutátor, 11.10.2014  Prave jsem to vcera udelal stojem ELIET 501 na travniku starem 2 roky. Vyborna masina, noze nastavene na hodnotu B. Predem vykoseno na 3, pote opet posbirano na 3.
Staresina je z 50% pryc. Na jare to vemu krizem krazem, kazdopadne stare travy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Neznáte tohoto nájemníka?, 9.9.2014 Na tyhle nerady vseho druhu je vynikajici PHOSTOXIN. Velmi dlouho posobi a je po nem naprosty klid :-) |
 |
Asi ohnutá kliková hrídel na motoru Briggs, 9.9.2014 Dobre je rozebrat a narovnat kliku pomoci indikatorovych hodinek u nekoho na soustruhu, nebo v nastojarne. Ty motory jsou uplne jednoduche k rozebrani. Delal jsem to ted po 6 letech provozu. Jedina potiz dostat dolu setrvak. V mountfieldu mi pujcili... celý příspěvek > |
 |
Vertikutátor, 9.9.2014 to: centsm. Jak mate prosim velkou zahradu?
|
 |
Ochrana kmenu proti plazivemu hmyzu, 25.5.2014 Pekny den, mate prosim nekdo osvedceny lepivy prostredek kterymzto ochranit kmeny jabloni aby po nich necestovali mravenci? Pravdepodobne jsme pouzili cosi nekvalitniho a nasi mravecni rozeni rockeffelerove hrave lepive pasti premohli... celý příspěvek > |
 |
Prosím o pomoc - Jak na motor Briggs, 15.5.2014 Zdravim. Presne jak pisou ostatni, ten motor je bez benzinu. |
 |