Příspěvky uživatele - J.M.

Habr nebo japonsky topol, 28.10.2012
Zdravím a co takhle zlusit mladé smrkové stromky velmi hustě do živého plotu, rostou dost rychle a jsou při střihu naprosto neproniknutelné, zejména ty pichlavé druhy. Určitě bych kvůli zvěři nedávala ostnatý drát.  Je to holt těžké v poli.... celý příspěvek >
Přesazení buxusů, 28.10.2012
Taktéž pěstuji buxusy a myslím si, že pokud jim neporušíte ten balový systém kořenů, nevyklepete hlínu a dobře umístíte, zalejete, případně obsypete kůrou kolem dokola, tak by se nemělo nic stát. Přesazovala jsem ale menší asi 40cm kusy. Ty 80cm už... celý příspěvek >
Co vysadit vedle thuje do živého plotu?, 28.10.2012
Zdravím, já jsem do thují smaragd zakomponovala cypřišek žlutozlatý střapatý a jako poslední rostlinku, neboť mi jeden smaragd pochyběl jsem dala žlutolistou tavolu, neboť mám jednu stěnu z tavol kalinolistých a zlatých udělanou právě letos. Myslím,... celý příspěvek >
Po jaké době dochází ke klíčení travního semene?, 20.9.2012
Připojuji reakci na osev nové trávy po staré asi dvacetileté. Vše jsme zkultivovali nejprve ručně i rotavátorkem, ale byla to dřina. Poté jsme hráběmi načechrali, vyrovnali, zasypali trochou písku a uválcovali. Osivo jsem osévala ručně, ale opravdu... celý příspěvek >
Proč rezaví thuje?, 19.9.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, ačkoliv Váš příspěvek je starší a já se teprve dnes zaregistrovala, přesto s Vámi nesouhlasím, že izolace thujománií je šílená. Zasílám foto své thujománie od souseda sběratele a uložitele věcí a všeho k mému plotu z jeho strany. Od dlaždic,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika