Příspěvky uživatele - JohnyCV

Základy a odvodnění skleníku, 19.3.2017
Je to v zahradkarske kolonii, tak nemohu delat nejake velke vykopy, ale na zacatku pozemku drnaz je, ale to co stece za ni se jen tezko vsakuje, tak stejne asi budu muset resit odvodneni primo skleniku…
Základy a odvodnění skleníku, 17.3.2017
Zdravim, potřeboval bych poradit se základy pro skleník a hlavně jeho odvodněním. Skleník je 2,5x3 metry. Základy udělám cca 60 cm hluboké, ale nevím, zda vybetonovat celou desku pod skelníkem nebo ne. Chtěl bych do té samé hloubky zapustit pěšinu,... celý příspěvek >
Řez broskvoně po výsadbě, 9.5.2015
No tak to vypadá, že větvičky jsou mrtvé, dvě narašily, dvě ne... :-/ A jedna bluma asi nepřežila taky, ta ještě nepustila ani pupínek...
Přežila bluma nebo ne?, 19.4.2015
Zdravim, díky za reakci, počkám tedy 14 dní a uvidim. No takhle jsem ho ostříhal já, ale lepší možnost moc nebyla, jelikož nebyl moc pěkný. Měl slabé boční obrosty a dosti slabé s velkými odstupy...
Řez broskvoně po výsadbě, 18.4.2015
Zdravim, chci se zeptat. Ostříhal jsem broskev podle výše uvedených rad, ale když jsem se teď koukal na pupeny, tak většina se objevila tak jak má, ale na jedné nebo dvou větvích se mi na krajním očku, co směřuje ven pupen nebojevil. Je možnost, že... celý příspěvek >
Řez broskvoně po výsadbě, 10.3.2015
Díky moc, zastřihnu to tedy jak to má být. Zakládal jsem novou zahradu napodzim, takže ten rok co jsem na broskvoni ztratitl mě až zas tak moc nemrzí. Takhle zprzněné to přišlo ze školky.  Co jsem kupoval druhou pro panimámu, tak byla zastřižená... celý příspěvek >
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 22.8.2012
Jojo přesně tam to je. No s půdou bych až takový problém neviděl, protože ty drny chci vyrvat a navést tam zeminu a písek. Na stromy udělám velké díry nasypu tam tuhle promíchanou zenimu. Na tom co tam je nemůže pořádně nic růst. Půda je cihlově... celý příspěvek >
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 21.8.2012
Na Filipových rybnících, jsou tam celkem nově... necelé dva roky. Asi to také koupím na netu a bude to.
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 12.8.2012
Děkuji za pomoc, uvidíme no. Raději bych si vybral osobně, přes ten internet člověk neví co mu přijde. Stejně nakonec budu muset věřit lidem v Údlicích nebo tady v Jirkově. :-)
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 12.8.2012
No tak to jste mne moc nepotěšil. Nenapadá mě tedy vůbec kam jinam jít, kde je nějaká větší prodejna kde mají výběr tady v okolí. Problém je, že člověk neví co kupuje, když je to jenom ostříhanej pahejl :-/. A vypěstovat si to sám je také problém,... celý příspěvek >
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 10.8.2012
Zdravim, můžete mi prosím poradit jakou odrůdu broskve pořídit? Koupil jsem zahradu, zatím ještě jako kus louky a nevím jakou broskev pořídit. Nadmořská výška cca 350-400 mnm. Půda je dost jílovitá, ale chci veškerou starou trávu odstranit a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika