Příspěvky uživatele - Georg Black

Otužování mladých rostlinek, 22.4.2014
Děkuji moc za info. Podtrženo sečteno. Chránit před velkým chladem/mrazem a přímým sluncem po dobu cca 14 a pak už tradá. Díky.
Otužování mladých rostlinek, 22.4.2014
Postupně otužujte venku. Jsem an tom stejně jako pán vin_jc. Co znamená tento pokyn v praxi. Momentálně mám rostliny v místnosti kde je 20-25st. Mám je tedy ráno vyndat na polostinné stanoviště a večer uklidit? Nebo jen na pár hodin odpoledne... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 14.4.2014
Tak jsem včera večer zkouknul týdení předpověď a jsem velmi zvědav jak se to povede. -3 v noci a sníh od 300mnm. Nakonec jsem rád, že moje sazenice se teprve začínají probouzet. Jen u baráku je 1 3-5 lísty. Ale tam snad nezmrzne.
Co vaše réva? (2014), 11.4.2014
Pardubicko, Holice +3st. Zatím dobrý. Asi budu letos pacifistou v boji s jarními mrazíky. Aneb jak pravil JK "Věř a..."
Štěpování révy - stratifikace, 7.4.2014
Prolbém je v tom, že réva v našich klimatických podmíkách kalus téměř netvoří.  Všechny možné způsoby štěpování s výjimkouj stratifikace tvoří poměrně nekvalitní spojení, které často vymrzá nebo je napadeno houbami. Růst kalusu totiž... celý příspěvek >
Vinná réva u začátečníka, 26.3.2014
zde si stáhněte a pak můžeme pokračovat Obecně pro první rok stačí tyčka. Zbytek je v tom dokumentu.
Co vaše réva? (2014), 24.3.2014
Tak jsem v pátek hezky na sluníčku postříkal Sulkou a teď takovýhle lijavce. Myslíte, že bude třeba postřik opakovat nebo těch 48 hod působení na keři stačí?
Co vaše réva? (2014), 19.3.2014
Po zkušenostech z loňska už mě Vaše jarní fotky nemohou rozházet. Loni jsem si myslel, že mi všechno pomrzlo, když jsem několik týdnů sledoval Vaše přírůstky. Já jsem se chystal na víkend se Sulkou, ale počasí zas spadlo, tak to zatím odkládám.
Štěpování révy - stratifikace, 5.3.2014
úžasné, odvážné, dechberoucí, inspirující Přeji nechť se povedou a doufám, že se budete průběžně chlubit přírůstky, alespoň první sezónu.
Biologická ochrana proti mrazům, 5.3.2014
Cropaid vyžaduje při každé aplikaci ředění vodou. Pro nejlepší účinnost vždy používejte bezchlorovou vodu. Pokud není bezchlorová voda k dispozici, nechte vodu odstát a počkejte až bude hladina chloru na minimu a až potom namíchejte Cropaid s vodou v... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 5.3.2014
Nádhernú sadenicu Blac Magic od firmy Jural, ktorá mala dlhé husté korene pred výsadbou, už pestujem viac ako 3 roky a kmienik je stále tenký, sotva meter dlhý. Dobrý pokus ale jsem lepší. Mám 2 sazenice staré dnes už 5let. Jedna už 2 roky... celý příspěvek >
Biologická ochrana proti mrazům, 4.3.2014
Vypadá to zajímavě. Cropaid NPA môže znížiť bod mrazu u rastlín až na mínus 7°C. Popis zde a video zde.
Množení vinné révy, 4.3.2014
Je zřejmé, že zapěstování kmínku, jako takového, závisí na okolnostech, jako je odrůda, vitalita sazenice a počasí atd. Téměř v každé brožuře je zapěstování kmínku na 3 způsoby dle výsledku v 1 roce. V mém případě asi došlo ke zmatení pojmů. Když se... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 3.3.2014
No už jsem to realizoval, takže uvidíme, jak jsem byl ne/úspěšný. V každém případě děkuji za radu. Moc si toho cením. V souvislost s případným úspěšným vypěstováním pravokořených sazenic se zeptám. Při jejich zasazení na konečné stanoviště.... celý příspěvek >
Doporučene vedeni, 28.2.2014
strapec mam ho nechat.nebo utrhnout Tak to je věc, kterou jsem se též nikde nedočetl, Osobně nechávám 1, ale nemyslím si, že je to 100% správně. Hodně bude záležet na kondici kéře.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika