|
Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012 Tak barvou si nejsem jistá, doma se podívám a napíšu. Máte podezření na nějakou chorobu? Myslím, že jsou spíš takové černošedé. |  | Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012 Tak to jsem moc ráda, děkuji všem za rady :) Spadl mi kámen ze srdce. Už jsem byla připravena běžet pro nějaký postřik a zachránit, co se dá. |  |
|  | Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012  Dobrý den,
prosím moc o radu, zda se jedná o plíseň na rajčatech a případně zda se s tím dá nyní ještě něco dělat. Rajčátka mám první rok (asi od konce května), zkušenosti s pěstováním žádné nemám, takže to jsou spíš taková testovací rajčata :)... celý příspěvek > |  | Škůdce na rajčatech - jak pomoci?, 7.8.2012 Děkuji moc za identifikaci vrtalky :) Už jsem se bála, co se z té malé potvůrky vylíhne.. |  | Škůdce na rajčatech - jak pomoci?, 6.8.2012  Zdravím všechny pěstitele :)
Letošní rok jsem se poprvé vrhla na balkónová rajčátka (odrůda Vilma) a ještě donedávna se jim celkem dobře dařilo. Nyní se na listech začaly objevovat takové cestičky, list potom zežloutne a uschne.
Na... celý příspěvek > |  |
 |
|