|
Pomáhá lunární kalendář?, 8.2.2013 Dobrý den, jako u všech složitě prokazatelných skutečností je i zde na místě si sdělit své zkušenosti.. ne se do sebe navážet. Osobně mám zkušenosti s pěstováním podle lunárního kalendáře dvě, z permakulturního zemědělství. Zvlášť ta jedna mi zůstane... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 2.10.2012 Jsou polodeterminantní. Nechala jsem je růst na cca 3 hlavní výhony a pak, jak se jim chtělo. L.T. |  |
|  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 28.9.2012 Dobrý den,
mají dobrou rajčatovou chuť, vyvážený poměr sladké i kyselé, bez štiplavého dozvuku (tím je myšlena ta jemnost).
L.T. |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 19.8.2012 Fotografii rostlin z konce června máte dále, později jsem ji neprozřetelně neudělala a teď už to nemá cenu, téměř všechno jsem sklidila, aby mohla rychle dozrát poslední rajčata (stěhování). |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 18.8.2012 Pro jistotu ještě upřesňuji, že tato rajčata pěstuji na jiném místě než jsou ostatní, sprášení jinou odrůdou je v podstatě vyloučené. Tam, kde jsem je kupovala, to bohužel 100% nebylo. Rostlin mám 6, z toho jedna je zřejmě křížená s Pineapple (velké,... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 18.8.2012  Připojuji ještě fotku rostlin - vysívala jsem je na začátku dubna, fotka je z konce června, ještě s malými plody. Výška byla cca 1,2m, pak už jsem je raději zastřihla, aby vyživily to množství plodů. Měla jsem trochu problém se substrátem, z deseti... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 18.8.2012  R.A.F. - jedná se o španělskou odrůdu šlechtěnou zhruba před 30ti lety z Marmande, název přímo znamená "odolné proti plísni". Pěstují se i jako delikatesa, v zimě na polích. Rajčata jsou velká - beefsteaky, v lososovo-červené barvě, jemnější chuti.... celý příspěvek > |  |
 |
|