|
Příspěvky uživatele - Ren
|
 |
 |
Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012 Už jsem se na to ptala více lidí a mám v tom pěkný zmatek, každý říká něco jiného, je to tak půl napůl.Já si říkám, že kořeny má přece strom v zemi a tam si bere vláhu, je to už vzrostlý strom a těch 25 cm by mu snad vadit nemělo, ale fakt nevím,... celý příspěvek > |  | Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012 Dekuji, ale myslim, ze toto nebude problem, jedná se o zahradku na kraji zahr.kolonie, kde nic z výše jmenovaneho neni.Zahradka je u potoka, kde roste spoustu vrb |  |
|  | Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012 Já právě znám z fotek taky to, že to nemají na kmeni, takze uz to vidim, ze to dnes pujdu předělat |  | Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012 Ano, už jsem udělala plot, synovi vrbový domeček - v pozadí na fotce a ted záhon.Asi to budu muset poopravit, taky si myslím, že jsem to nevymyslela dobře - jsem začátečníkJeste pockam, jestli se neozve někdo další.Děkuji |  | Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 27.7.2012  Dobrý den,potřebuji poradit s vyvýšeným záhonem z vrbových prutů.Vytvořila jsem ho okolo stromu, do vysky cca 25 cm a ted přemýšlím nad tím, jestli bude tomu stromu vadit, že hlína je přímo na kmeni a není tam aspoň malý volný prostor.Myslíte, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|