Příspěvky uživatele - jiricekc

Rybíz - škůdce nebo choroba?, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Tady je květ dýně se snad lepším detailem. 
Plevel - co to je?, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Prikládám další dvě fotky. Doufám, že je to stejná rostlina. 
Plevel - co to je?, 20.7.2012
A mohla by to být Cyperus rotundus? Problém je, že to roste výrazně rychlejí než trávník a stačí 1-2 dny a už to z trávníku trčí.
Plevel - co to je?, 20.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, Prosím o pomoc s identifikací tohoto plevele v trávníku, případně jak nejlépe hubit. Manuálně to nejde, kořeny jsou tak dlouhé a propletené, že se téměř vždy přetrhne a pak roste vesele dál, nemluvě o spoušti, kterou dobýváním... celý příspěvek >
Rybíz - škůdce nebo choroba?, 20.7.2012
No to by teda mohl. Našel jsem, že typicky lezou do květů a vyžírají pylové váčky a tím nedojde k opylení. Největší množství jich je v květech dýně, ty pak odpadnou bez vytvoření plodu. Máte tip na ochranu? Pohledám, ale třeba to už někdo... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 29.6.2012
V okolí asi tak 2 metry, roztokem Lontrel+Starane. 
Rajčata - listy do ruličky, 28.6.2012
Děkuji všem za reakce.  K některým dotazům uvedu, že kompostu bylo celkem málo a to na podzim při přípravě nové zahrady. Při sázení jsem použil substrát pro sázení zeleniny a pár kuliček hnojiva.  Herbicid - no, to mě nenapadlo, ale... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 28.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, Věděl byste někdo co se to děje s rajčaty na obrázku? Mám všechno stejnou odrůdu (Start) vedle sebe a u dvou sazenic ze šesti se takto kroutí listy. Barvu nemají temně zelenou ale nádech do fialovo-stříbrna. Jsem začátečník, tak se... celý příspěvek >
Rybíz - škůdce nebo choroba?, 22.6.2012 Obsahuje fotku
Je toto dřepčík? 2-3mm
Děkuji. A toto je také od mšic?
Dobrý den, Můžete mi prosím někdo poradit co to je na rybízu a co případně s tím? V diskuzích jsem tu nedohledal. Děkuji, Jirka
Azalky - houba?, 18.6.2012
Ok, i tak díky. Přeji aby se Vám tato neplecha i nadále vyhýbala.
Azalky - houba?, 18.6.2012
Děkuji za odpověď, pane Josef. Dopátral jsem, že bych mohl použít Dithane, ale i Kuprikol nebo Captan. Z Vašeho komentáře soudím, že to máte pořešené. Nějaké doporučení?
Azalky - houba?, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den,  Dokázal byste mi prosím někdo poradit o co se jedná na těchto obrázcích? Mám to za houbu, ale nikdy jsem to neviděl. Jsou přichycené na listech. Jak nejlépe postupovat? Děkuji, Jirka
Ukousnuté květy růží, 5.6.2012
Dobrý den, Podařilo se Vám toto nějak zastavit? U nas to začalo před pár dny jahodami - naprosto všechny sazenice sklizeny včetně listí. Podotýkám, že nejsou na jednom místě, takže cokoliv to bylo (myslím zajíc), bylo pěkně vybíravé. Pak nám... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika