|
Vysetý trávník a plevel, 5.6.2012 Všem děkuji za komentáře.
Moc rád bych se na to díval jako Ferda Mravenec, jenže já mám těch 800m2 vedle baráku a jako zahradní plocha se mi to fakt ani trochu nelíbí :)
Výsledek ze všech rad a komentářů, který z toho mohu usoudit je takový,... celý příspěvek > |  | Vysetý trávník a plevel, 4.6.2012  Díky moc za všechny odpovědi. Pampelišky a kopřivy bych spočital na prstech jedný ruky takže to je v pořádku, ale na obrázku posílám pro názornost jakýho svinstva mám ted plnou zahradu a roste to před očima :(Myslíte tedy že nechat být a zkusit... celý příspěvek > |  |
|  | Vysetý trávník a plevel, 4.6.2012 Osivo jsem zasel před tím než se měl dle předpovědi přihnat velký déšť. Nakonec všude okolo lilo jako z konve a unás ani kapka. Od té doby 14 dní ani kapka. Osivo tudíž leželo na suchu protože jsem neměl ještě možnost ani zalévat :((Plevel vyrazil... celý příspěvek > |  | Vysetý trávník a plevel, 4.6.2012 Prosím o radu. Mám 14 dní vysetý trávník na ploše asi 800m2, který ještě vůbec nevyrazil, protože bylo sucho. Zato se ujmul plevel a ted když začalo pršet tak roste před očima. Co s tím plevelem mám dělat?? mohu použít nějaký selektivní herbicid aniž... celý příspěvek > |  |
 |
|