Příspěvky uživatele - ctirad55

Cerne fleky na stoncich u rajcat, 24.7.2012
Dobry den, prosim o radu jsem zacatecnik na rajcatech se mi udelaly cerne fleky na stoncich, uz i zacinaji listy cernat, je to plisen? ci jina choroba? popripade daji se jeste zachranit? Co lze pouzit za postrik? dekuji
Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 29.4.2012
Dekuji za odpovedi, je fakt ze kdybych k tomu mel manual a bylo tam napsano ze na zelvu se neseka bylo by vyreseno, ale jak jsem napsal v 1 prizpevku nikdy jsem sekacku nemel a tudiz me ta zelva zmatla mel jsem za to ze to je na pomaly sekani a... celý příspěvek >
Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 27.4.2012
dobry den, ale tady prece nejde o to zda li se bude pohybovat na volnobeh ci ne, moje otazka znela: jak nastavit volnobeh na vyssi otacky- ponevadz kdyz nastavim paku do polohy (zelva) tzn. do pomala- tak by sekacka mela jet a ne zhasnout, tudiz... celý příspěvek >
Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 27.4.2012
Dobry den, prosim o radu jak seridit vonobeh na zahradni sekacce s motorem honda gcv 160, koupil jsem ji jako pouzitou vymenil olej, svicku,filtr,  vse zda se vporadku startuje dobre temer na 1 zatah zastudena, ale maly problem se zda otacky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika