|
Cerne fleky na stoncich u rajcat, 24.7.2012 Dobry den,
prosim o radu jsem zacatecnik na rajcatech se mi udelaly cerne fleky na stoncich, uz i zacinaji listy cernat, je to plisen? ci jina choroba? popripade daji se jeste zachranit? Co lze pouzit za postrik?
dekuji |  | Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 29.4.2012 Dekuji za odpovedi,
je fakt ze kdybych k tomu mel manual a bylo tam napsano ze na zelvu se neseka bylo by vyreseno, ale jak jsem napsal v 1 prizpevku nikdy jsem sekacku nemel a tudiz me ta zelva zmatla mel jsem za to ze to je na pomaly sekani a... celý příspěvek > |  |
|  | Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 27.4.2012 dobry den, ale tady prece nejde o to zda li se bude pohybovat na volnobeh ci ne, moje otazka znela: jak nastavit volnobeh na vyssi otacky- ponevadz kdyz nastavim paku do polohy (zelva) tzn. do pomala- tak by sekacka mela jet a ne zhasnout, tudiz... celý příspěvek > |  | Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 27.4.2012 Dobry den,
prosim o radu jak seridit vonobeh na zahradni sekacce s motorem honda gcv 160, koupil jsem ji jako pouzitou vymenil olej, svicku,filtr, vse zda se vporadku startuje dobre temer na 1 zatah zastudena, ale maly problem se zda otacky... celý příspěvek > |  |
 |
|