|
Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 31.8.2012 Granule jsou různé... na lepší snášení vajec a lepší kvalitu skořábky... na lepší peří... na lepší kondici slepic... atd. Moje babička je neměla, já je taky nemám. Dávám jim všechno možné, co nám zbyde v kuchyni, taky hlavně trávu i seno, uvařenou... celý příspěvek > |  | Drtíte kosti?, 31.8.2012 Dobrý den, my taky dáváme jenom tepelně zpracované, hlavně drůbeží, natlučené kladivem. Sice se při tom trochu zapotím, ale nemám žádnou drtičku a slepice se jdou po nich utlouct. :-) |  |
|  | Slepice klovou jednu chudinku, 31.8.2012 dobrý den, jenom bych chtěla poradit ohledně toho klování nových slepiček. Jedna babka mi poradila, abych porosila (flaška na postřik) všechny slepičky a kurník, taky ty nové slepičky octovou vodou. Vše jim voní stejně, takže si toho tak nevšímají, i... celý příspěvek > |  | Slepice a myši, 31.8.2012 naše slepice taky nechytají myši, ale zjistili jsme, že nám vypomáhá kocour od sousedů :-) |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 2.5.2012 já tam dávám taky seno, jaké mi přijde pod ruku... drobné i dlouhé a slepičky si z toho udělají hnízdo samy |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 2.5.2012 já sice mám slepice jen krátce, ale děda je měl celý život a taky jim dával do hnízda seno. Já to dělám taky a pamatuji si živě, jak to tam vždycky vonělo, nebyl tam žádný puch (musí se to ale častěji kontrolovat a vybírat hovínka |  | Slepice a myši, 2.5.2012 ani nejsou tak staré... mají jeden rok, ale máme je jako další členy naši rodiny |  | Slepice a myši, 17.4.2012 naše slepičky jsou tak trošku asi mimo... žádné myšky nechytají :-), akorát se leknou, když sem tam nějaká proběhne kolem
přeji hezký den |  | Slepice a myši, 30.3.2012 Taky moc děkuji za radu, chemikálie nechci v zahradě ani vidět a u slepiček už vůbec. Musím ještě rychle sehnat pár pastiček...
A. |  | Starkl - zkušenosti, 30.3.2012 Dobrý den, mám podobné zkušenosti z nákupu rostlin u St., některé se ujaly - např.vavřín, jahody... ale stromkový hořec už mám pár let, no nikdy z něj stromkový neudělám. Dostala jsem doslova malý pahýl asi 15 cm veliký a ten základ na kmínek tam... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice a myši, 30.3.2012 Jsme začínající "chovatelé" a máme 6 slepic. Něco málo o chovu slepic si pamatuji ještě od mého dědečka, ale opravdu jen málo. Dnes jsem viděla ve výběhu pobíhající myši, které máme i na zahradě. Poraďte prosím, jak se jich zbavit,... celý příspěvek > |  |
 |
|