|
Melounoviště 2012, 15.2.2012 dík. Klíčení je jedna věc, ta druhá příšernost bude substrát. Dneska jsem málem vyhořela - na plech do trouby jsem dala vrstvu výsevního, a rašelina a nějaké zbytky tak rychle proschly, že se rašelina vznítila - to tedy bylo smr..., a při tomhle... celý příspěvek > |  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012  Paĺo - nevím, jestli sojky jsou mrchožrouti, ale mně chodí na třešně i ořechy, při dozrávání, a nedávno při focení krmítka jsem se vyděsila, když se tam přiřítila sojka a celé krmítko tělem vymetla... mám zahradu vedle lesa. Na krmítko moc... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2012, 14.2.2012 Ještě se Mirku zeptám na klíčivost Atlasu - pro srovnání jsem nejprve dala 1 bílé a 1 černé semínko /černé byly v sáčku asi 3/, klíček hodilo jen bílé, ve druhé várce ze 6 mají klíček jenom 3 - mám je pod parapetem na topení, takže tepla dost... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2012, 9.2.2012 protože už loni jsem si prohlížela Mirkem vložená videa, zkoušela jsem dva z uvedených způsobů, ale obvykle jsem měla s listem buď podnož nebo meloun, něco jak jsem už psala prorostlo, do skleníku jsem vysadila asi jenom 4, ale jen se dívala, jak... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 9.2.2012 všem vám děkuji za ochotu odpovídat... právě jsem si donesla červené Idyll - 1 balíček od fy Gardenson a 1 od fy Nohel garden /porovnání klíčivosti/ a taky Zelenou zebru, takže od Harcfeuera ráda upustím, skleník mám celkem malý.
Ještě mi... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 9.2.2012 Mám dotaz - rajče Harzfeuer F 1, fa Gardenson, přečetla jsem celou diskusi, ale na tuto odrůdu jsem nenarazila. Znáte ji někdo? Nebo jste již měli a pro jakoukoliv "nedobrotu" jste ji vyřadili? Děkuji za odpověď. Bydlím v malém městečku a tak tady... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2012, 3.2.2012 Mirku děkuji. Už vím, kde jsem dělala asi největší chybu - čekala jsem na prvý pravý list u melounů a taky dělala co nejdelší řez, takže občas mi vyjel meloun z podnože i bokem nebo se ulomil při zasunování. Právě mi napsali ze Sema, že už mám... celý příspěvek > |  |
 |
|