|
Závada na Vari Honda GXV 160, 27.11.2011 Motor byl v servisu 1.4.2011,záruku už mi asi neuznají. Najít správnou polohu,(ochudit směs) nevedlo k žádnému zlepšení. Podívám se do karburátoru jak snížit hladinu. Pokud to bude stále zlobit dám to opravit do jiného servisu. |  | Závada na Vari Honda GXV 160, 26.11.2011 Děkuji za radu. Svíčku jsem vyměnil a prohlídnul vše co píšete, žádnou vadu jsem nenašel. Motor zlobí pouze při plném plynu. Zkusil jsem přidat malinko sytič a motor se zklidnil, jel jako hodinky. Střílení se projevuje nejvíce při prudkém ubrání... celý příspěvek > |  |
|  | Závada na Vari Honda GXV 160, 20.11.2011 A můžete poradit jak správně seřídit? Nastavil jsem pouze vzduchový šroubek s pružinkou na 2 otáčky od dorazu a přiměřeně šroubek táhla plynu (volnoběh). Nevím kde se nachází volnoběžná tryska. Myslím, že je to ta trubička co sama vypadne když se... celý příspěvek > |  | Závada na Vari Honda GXV 160, 19.11.2011 Zdravím. Motor nejede na plný výkon. Ve vyšších otáčkách silně vynechává,
střílí z výfuku (je vidět i oheň) a táhlo od plynu u karburátoru se samo malinko pohybuje (přidává-ubírá). Motor má po seřízení v servisu najeto asi 5 hodin.Svíčka nová.... celý příspěvek > |  |
 |
|