Příspěvky uživatele - Verush89

Malé hřebínky a trhání peří, 7.11.2011
Tak dáváme něco jiného, ale vitamíny jsou to též. Jinak dostávají klasicky, chleba, pšenici, zbytky, zelené si nazobou samy, jsou vypuštěné přes den v poli, takže určitě najdou i nějaké žížaly, mohou se popelit, tak z nudy to snad taky nedělají.... celý příspěvek >
Malé hřebínky a trhání peří, 6.11.2011
Nevím jestli je to přesně to co píšete, ale nějaké vitamíny jsme dostali od prodejce slípek, je to bílý prášek v sáčku, má se rozmíchat do vody, to jim dávám pravidelně, tak právě nevím, čím jiným by to mohlo být:/
Malé hřebínky a trhání peří, 5.11.2011
Dobrý den, mám 15 slepic a některým z nich se v poslední době zmenšil hřebínek, barvu má pěknou ale je menší než byl, především u těch starších. A také si teď slepice začaly mezi sebou navzájem trhat a pojídat peří. Je mi jasné, že jim zřejmě něco... celý příspěvek >
Štěně a kotě, 5.11.2011
Dát pejskovi najevo, že takhle se chovat nesmí. Pokud bude na kotě dorážet, otravovat nebo na něj bude jinak zlý, okřiknout a poslat na místo. Kotě se tím prskáním jenom brání, tenhle způsob hry hold kočky nechápu. Já to mám stejné, mám psa a dvě... celý příspěvek >
Odnaučení kňučení, 5.11.2011
Co je tohle proboha za radu? Elektrický obojek většinou používají ti, kteří jsou líní se psem pracovat, nebo výcviku absolutně nerozumí, laik si tímhle akorát tak zkazí psa! Pokud jde o kňučení pejska po odloučení od mámy, to je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika