Příspěvky uživatele - Pavel Drvoštěp

Husqvarna 555, 562 XP, 15.12.2011 Obsahuje fotku
nebo další varianty
Husqvarna 555, 562 XP, 3.11.2011
Zde je rozdělaná 560
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 29.10.2011
Pokud někde seženete ty dvatisícečtyřista co vám chybí na Stihl 211 a rozhodne selský rozum před prvotním ušetřením, které se vám vrátí časem jako bumerang, měla by jste nákup provést do konce tzn. 30. listopadu, to končí akce stihlu na slevu... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 27.10.2011
Máte pravdu, špatně jsem četl, omlouvám se vám Stanislawe
Pro Radka: Nemyslel jsem to nějak špatně, psal jsem, že je to názor profíka a respektuji ho. Tím odpadem jsem měl na mysli ty pily do 4k. Pokud se jedná o to porovnání Stihlu 180 s HQ 445 které mám vyzkoušeny, jsou to výkonově rozdílné pily a... celý příspěvek >
Pro Stanislawa vyučeného tesaře, který se v tom orientuje: Ne, nedalo to práci, zapoměl jsem na kufr, který je také velká přednost, tak se hned nečertěte
Také vás Radku zdravím, koukám, že se tu rozohnila velice přínosná a zajímavá diskuze na téma, je lepší šrot a nebo odpad Abych se vyjádřil k Jaroslavovi, srovnává stařičkou HQ353 kde ještě nejsou novodobé vychytávky s 211, tak je jasné že je... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011
Husqvarna je slabá, protože je to nejlacinější pila od HQ, je to pilka na zahradu, né na dřevo z lesa. Pokud chcete něco na dřevo z lesa, už to tady bylo probíráno několikrát, pila by měla mít kolem 2KW výkonu. Než Homelite, to už raději ten... celý příspěvek >
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 17.10.2011
Pozor na to, je to mylná představa. Zákonná záruka na zboží je 2 roky, MF ale upravuje a zvyšuje záruku na 7 let a v tom je zakopaný pes. Na vyřízení je 30 dní, ale jen v zákoné záruční době = první 2 roky. V případě, že je reklamace řešena po této... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011
Je to trend, velký výkon, nízká váha, levná výroba, levná cena (plast). Použít u druhořadých komponentů plast, aby váha padla, někdy nemusí být na škodu, navíc jak jde vidět na fotkách, bude to servismanův ráj, ke všemu je krásný přístup, výměna... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011
Tak všechno HQ vymýšlet sama nemůže , Stihl je pro mě druhý nejlepší výrobce, tak taky musí přijít s nějakou cool vychytávkou, o tom je vývoj a s Dolmarem (němec jako němec) je to podobné, když je to dobré a není na to patent, tak proč to... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 Obsahuje fotku
.
Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 Obsahuje fotku
Pila jsem rozdělal a v bloku motoru tam žádná klapka není, ale ani rezonanční komůrka tam není, takže jsem se pletl a p. HH měl pravdu, omlouvám se všem, kterých jsem se dotkl za mystifikaci. Nafotil jsem nějaké foto s detaily, třeba by to někoho... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011
To Jani02: K bodu 4 - chce to nepoužívat čínské řetězy, případně větve na stromu neodsekávat, ale řezat a uvidíte, že praskání ustane. Pokud vám praská každý den jeden řetěz, stálo by za úvahu popřemýšlet, jestli není chyba někde jinde než v... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 7.10.2011
Přečtěte si ještě jednou stranu 33 - 40, pak vynášejte závěry.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika