|
Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017 Pan Bred_ik má pěkné stránky s odrůdami révy vinné od něho jsem kupoval. Nejde jenom o zabarvení ale má chuť gumových medvídků (jahodová) pro děti ideální. A je to velmi raná odrůda bezsemená.
|
 |
Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017 Pro pana Petra z Pardubic
Je to napsaný pod obrázkem a je to odrůda Somerset Seedless.
Samozřejmě nebudu nikomu vnucovat svůj názor, ale chci jen ukázat ostatním, že někdy co je psáno nemusí být skutečnost. Také jsem se inspiroval z knihy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Smysluplný počet hlav révy, 3.2.2017  Pane PP přece nebudu fotit pytlíky, které jsem sundal před focením. Ale Somerst Seedless jsem přikrývat nemusel, protože ho děti snědli jako kosi. |
 |
Smysluplný počet hlav révy, 3.2.2017  Pro host 17.241
Díky za pochvalu Nera a na ukázku ještě Rondo na pergole. Mám všechno na kordon a cca 90až100cm od sebe a noproblem. Do 100cm vyjdou 3 očka po 30cm x2 máte 6 oček a z toho většinou 12 krásných hroznů. A pak to pěkně... celý příspěvek > |
 |
Smysluplný počet hlav révy, 2.2.2017  Už aby to rostlo. |
 |
Neznama/e odruda/y, 18.9.2014  Dobrý den postřik používám na jaře a na podzim proti roztočům (Omite 570ew). Jiný postřik zatím nepoužívám nebylo třeba ale vím že časm budu muset. Používám kordonový tvar, řez na 2 očka. Mám ještě odrůdy Rondo, Somerset Seedless, Viktoria, Vanessa,... celý příspěvek > |
 |
Neznama/e odruda/y, 17.9.2014  Dávám na porovnání foto letošního Nera
|
 |
Množení vinné révy, 1.3.2012  Dobrý den taky dám malou radu jak sem založil já.Jelikož mám révu jenom kolem pergoly stříhám už na podzim na 2 očka.17.11 sem dal řízky s třema očky do zavařeninové slenice s asi 4cm vody převařené čisté.Střihnuté tak že nad vrchním očkem asi 2-3cm... celý příspěvek > |
 |