|
Prosím o pomoc s identifikací, 16.7.2012  Mám několik nových přírůstků do mé sbírky pokojovek a s některými si nevím rady s identifikací. Prosím tedy o pomoc. Děkuji za všechny rady. L.
|  | Prosím o název pokojovky, 1.12.2011 Děkuji, Josefe, to bude určitě ona. |  |
|  | Prosím o název pokojovky, 29.11.2011 díky :) |  | Prosím o název pokojovky, 29.11.2011  Děkuji za návrhy, nejsem si ale uplne jistá, že se jedná o stejnou rostlinu. Připojuji proto ještě fotky stejné rostliny akorát již odrostlejší. Jsou tam vidět trochu i odkvetlé květy. Myslíte, že i takto se jedná o zminovanou podenku? Díky za rady.... celý příspěvek > |  | Prosím o název pokojovky, 27.11.2011  Dobrý den,
přinesla jsem si domů tuhle pokojovku, nechala zakořenit a zasadila. Chybí mi už jen název:) Nevíte někdo prosím, co je to zač? Děkuji. L. |  | Napadené listy na monsteře, 14.7.2011  Dobrý den, dnes se mi na novém listě mladé monstery objevily malé tečky. Pokusila jsem se to i vyfotit. Už se mi objevovaly i na šefleře. Nevíte prosím někdo, co to je a jak se proti tomu bránit? Děkuji za odpověď. L. |  | Jak pěstovat tuto kytku, 14.7.2011  tady jsou ty fotečky |  | Znáte někdo tuto kytičku?, 7.7.2011  koupila jsem si nedávno tuhle kytičku, prosím neznáte někdo její název? bohužel si nejsem jistá jestli je vůbec pokojová nebo ne..Děkuji za odpovědi. L. |  |
 |
|