Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 20.9.2011 Dobry den.Tych otaznikov je pomerne vela preto som chcel vediet ci to uz niekto skusal v praxi.Myslim ze by som to mohol vyskusat na sadenici ktora ma dva kmieniky.Jeden by som obalil penou a druhy papierom na porovnanie.Vlado
Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 19.9.2011 Dobry vecer chcel by som sa spytat ci nema niekto skusenost s pouzitim penovej izolacie na trubky ako ochranou mladych kmienkov pred vymrznutim.Uz davnejsie som nad tymto sposobom uvazoval ale zatial som to este v praxi neskusal zdalo by sa mi to... celý příspěvek >
Vostorg, 23.6.2011 Dobry den.Zalistky v kazdom pripade budem vylamovat len sa mi zdali u tejto sadenice este velmi male.Minuly rok sa mi stalo ze mi zrejme po odstraneni zalistkov kratko po vyraseni vypucali ocka z pazuch listov ktore mali pucat az v tomto... celý příspěvek >
Vostorg, 21.6.2011 Dakujem Vam za Vase prispevky.Ak sa bude sadenici darit neskorsie pridam pre lepsiu identifikaciu aj foto listu zo spodnej strany.
Vostorg, 20.6.2011 No ja si tiez myslim ze kazdy zdravy list je pre sadenicu prinosom.Nemali ste na mysli odstranovanie zalistkov z pazuch listov?
Vostorg, 20.6.2011 Chcel by som poprosit o urcenie odrody.Na prilozenych obrazkoch by mala byt sadenica odrody Vostorg.Moze niekto z Vas kto tuto odrodu pestuje to potvrdit. Dakujem.
Odstranenie kmienkov, 19.6.2011 Dobry den.Prikladam foto dvoch trojrocnych sadenic Mopru a jednej trojrocnej sadenice Nera vid. text Odstranenie kmienkov.Este raz by som poprosil o urcenie ktore vyhony by boli vhodne ponechat ako buduce kmieniky a ktore odstranit uz teraz.... celý příspěvek >