|
Křovinořez Makita, 26.6.2011 Tak nakonec jsem koupil model DBC 310, sekal jsem s ním cca 5x a zatím bez problému, má malou spotřebu, motor je tichý a výkon pro mě je dostačující, akorát jde pomaleji do otáček ale nic hrozného.
Možná co bych tomu vytkl tak při přehození z... celý příspěvek > |  | Křovinořez Homelite HBC45SB, 23.4.2011 Tento křovinořez nekupovat!! Ušetřete si problémy a kupte nějakou ověřenou kvalitní značku. Měl jsem jej dohužel také a po cca 14 dnech se mi pokazilo startování(startovací lanko zůstalo vytažené). Po měsíci co mi to opravili jsem zase pár týdnů s... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Makita, 20.4.2011 Prvně jsem se díval právě po výše zmíněném Dolmaru MS 330U, ale právě na Makitu mají nějakou akci a mohu ji mít za cca 6000Kč.
Prodavač co tam prodává mi říkal, že je jedno, který si vyberu, že mají cca stejný výkon a jsou prý oba modely... celý příspěvek > |  | Křovinořez Makita, 20.4.2011 Hezký den, mám možnost zakoupit křovinořez Makita DBC 310.
Tento křovinořez budu hlavně využívat na sekání trávy na seno+obsekávání okolo plotu atd.
Chci se dotázat jestli nemá někdo zkušenost s tímto křovinořezem?
Tento křovinořez by měl být... celý příspěvek > |  |
 |
|