|
Příspěvky uživatele - HD2
|
|
|
Prilis suche klobasy, 18.1.2015 Klobásy dělám už mnoho let a myslím si, že aby se nerozsýpaly i bez spojky, tak se musí opravdu důkladně vymíchat. Nejde to ošidit. Je to vlastně nejnamáhavější část výroby, taky proto, že maso má být hodně studené. Přeju hodně báječných a voňavých... celý příspěvek > | | Kvas z letnich jablek, 4.7.2011 Dobrý den, ohledně letních jablek můžu říct, že kořalka z nich je dobrá a voňavá. Nevím, jaká je to odrůda, na Valašsku se jim říká " žňůvky" protože dozrávají v době žní. Jen je nutno jablka natrhat, nepoužívat padané, nechat je v bednách... celý příspěvek > | |
| | Sušení ovoce, 3.7.2011 Malou sušárnu jsem si postavil sám v rohu zahrady, vybetonoval jsem na patkách základovou desku 100 x 150 cm, na desce jsem postavil z příčkovek YTONG tl. 7,5 cm vlastní sušárnu vysokou 160 cm se stříškou spádovanou dozadu. Celou přední stěnu... celý příspěvek > | | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 5.4.2011 Ahoj všichni, dlouhé roky jsme používali různé grily na dřevěné uhlí, až jsem u známých uviděl plynový gril, hrozně se mi líbil, protože je připravený hned k akci, a hlavně, dá se u něj regulovat teplota. Na vyzkoušení jsem koupil Campingaz Rancho... celý příspěvek > | |
|
|
|
|