|
Kryt ventilů, 10.8.2012 Originálnim tesnění co tam je a nebo ho koupit stojí to pár korun.
Ale mne vždycky tak po roce uplně ztvrdly a popraskali tak mi dal známej nějaký zelený těsněni asi 1mm tlustý a ztoho jsem to vystřihal a drží to už asi 4roky.
|
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 1.8.2012 Tak jsem donesl známýmu do servisu to zapalování komplet se svíčkou a kabelama a řekl mi že mam svíčku do 2T a jak je kabel ke svíčče tak já ho mam u zapalováni vymněněnej a nemam to zalitý tak mi řikal že to může být i tim.Ale tu svíčku do 2T jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 1.8.2012 Vypadá to zajímavě ale bál bych se že to bude z nějaký měkkýho kovu a po pár sečeních to budu muset brousit a když je to 3ramenný tak bych to po pár Broušení už nevyvážil a začlo by mi to vibrovat celou sekačkou.
|
 |
Hecht 927, levná jednoručka, 30.7.2012 Nemam přesně tuhle pilu hecht ale mam raptor 225.Vzledově je uplně stejná vnitřnostma to nevim.Ale koupil jsem jí v hypernově za 2tisíce jelikož se mi hodí na střechách protože jednou rukou si můžu držet lat a druhou řezat to s normální pilou de... celý příspěvek > |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012 A nevíte kde přesně tam ta membrána je? měl jsem ho rozebraný do posledního šroubku co šlo ale byl tam jen plovák a na něm jehla |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012 Jo měnil jsem jí ale taky nepomohlo ikdyž svíčka jiskru neházela tak jsem zkusil dát místo svíčky prst a kopalo to ale né nijak silně.Když eště fungovala a pokopala mně tak to bylo mnohem silnější. |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012 Mezi nádrží a karbecem je jen hadička a v nádrži je jen sítko. |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012 Tam sem žádnou membránu nenašel.
Ale je to nejspíš zapalováni přestala házet a jiskru a když dám svíčku přímo na zapalováni aby nebyla kostra celá sekačka tak háže strašně malou jiskru.
Dá se to nějak převinout? nebo se musí koupit celý nový... celý příspěvek > |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012 Filtrem už jsem taky zkoušel na pár sekund vyndat ale nepomohlo to.Eště zkusím pročistit karbec.Protože ten už jsem tak 3roky nečistil a je možný že se tam už něco usadilo. |
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012 Lesklá neni :), ale že by naní byly usazený saze nebo nějaký bordel to ne jen je prostě klasicky černá.Ale občas se mi stalo že jsem jí vytáh a taková ta ohlá část jak vede k elektrodě tak byla bílá. |
 |
|
 |
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012 Dobrý den, Potřebuju co nejrychleji poradit. Mam starší sekačku s motorem briggs a stratton, rok výroby 94, výkon myslim kolem 2,4 KW.
Problém je takový že sekačka po zahřáti začne blbnout.Začnou kolísat otáčky a uplně ztratí výkon.Ani když... celý příspěvek > |
 |
Hlava motoru, 12.7.2011 Tak už je to vyřešený tady v Táboře v Palu mi známej udělal novej závit za 5piv a zejtra mi udělá těsnění i s tmelem.Ted už snad sekačka bude fungovat jak má jestli ne tak už jí něco udělám :D |
 |
Hlava motoru, 6.7.2011 Mě se to starý startování rozsipalo takže sem kupoval nový a to starý už nemam takže to číslo asi nezjistim ale na straně toho plechovýho krytu co je přez celou sekačku je čárový kod a nad ním CTR a nějaké číslo není to ono? |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Spletl sem se rok výroby je 1999 |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Je to stará sekačka Rv.1994 typ motoru nevim přesne ale má myslim 3Kw a na štítku je psané TDL(a nějaké číslo to si nepamatuju) a na dalšim štítku je psáno CTR(a taky nějaké čislo) |
 |