Příspěvky uživatele - Seldi

Kryt ventilů, 10.8.2012
Originálnim tesnění co tam je a nebo ho koupit stojí to pár korun. Ale mne vždycky tak po roce uplně ztvrdly a popraskali tak mi dal známej nějaký zelený těsněni asi 1mm tlustý a ztoho jsem to vystřihal a drží to už asi  4roky.
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 1.8.2012
Tak jsem donesl známýmu do servisu to zapalování komplet se svíčkou a kabelama a řekl mi že mam svíčku do 2T a jak je kabel ke svíčče tak já ho mam u zapalováni vymněněnej a nemam to zalitý tak mi řikal že to může být i tim.Ale tu svíčku do 2T jsem... celý příspěvek >
Trojramenný nůž do sekačky, 1.8.2012
Vypadá to zajímavě ale bál bych se že to bude z nějaký měkkýho kovu a po pár sečeních to budu muset brousit a když je to 3ramenný tak bych to po pár Broušení už nevyvážil a začlo by mi to vibrovat celou sekačkou.
Hecht 927, levná jednoručka, 30.7.2012
Nemam přesně tuhle pilu hecht ale mam raptor 225.Vzledově je uplně stejná vnitřnostma to nevim.Ale koupil jsem jí v hypernově za 2tisíce jelikož se mi hodí na střechách protože jednou rukou si můžu držet lat a druhou řezat to s normální pilou de... celý příspěvek >
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 28.7.2012
A nevíte kde přesně tam ta membrána je? měl jsem ho rozebraný do posledního šroubku co šlo ale byl tam jen plovák a na něm jehla
Jo měnil jsem jí ale taky nepomohlo ikdyž svíčka jiskru neházela tak jsem zkusil dát místo svíčky prst a kopalo to ale né nijak silně.Když eště fungovala a pokopala mně tak to bylo mnohem silnější.
Mezi nádrží a karbecem je jen hadička a v nádrži je jen sítko.
Tam sem žádnou membránu nenašel. Ale je to nejspíš zapalováni přestala házet a jiskru a když dám svíčku přímo na zapalováni aby nebyla kostra celá sekačka tak háže strašně malou jiskru. Dá se to nějak převinout? nebo se musí koupit celý nový... celý příspěvek >
Sekačka - po zahřátí kolísají otáčky, 27.7.2012
Filtrem už jsem taky zkoušel na pár sekund vyndat ale nepomohlo to.Eště zkusím pročistit karbec.Protože ten už jsem tak 3roky nečistil a je možný že se tam už něco usadilo.
Lesklá neni :), ale že by naní byly usazený saze nebo nějaký bordel to ne jen je prostě klasicky černá.Ale občas se mi stalo že jsem jí vytáh a taková ta ohlá část jak vede k elektrodě tak byla bílá.
Dobrý den, Potřebuju co nejrychleji poradit. Mam starší sekačku s motorem briggs a stratton, rok výroby 94, výkon myslim kolem 2,4 KW.  Problém je takový že sekačka po zahřáti začne blbnout.Začnou kolísat otáčky a uplně ztratí výkon.Ani když... celý příspěvek >
Hlava motoru, 12.7.2011
Tak už je to vyřešený tady v Táboře v Palu mi známej udělal novej závit za 5piv a zejtra mi udělá těsnění i s tmelem.Ted už snad sekačka bude fungovat jak má jestli ne tak už jí něco udělám :D
Hlava motoru, 6.7.2011
Mě se to starý startování rozsipalo takže sem kupoval nový a to starý už nemam takže to číslo asi nezjistim ale na straně toho plechovýho krytu co je přez celou sekačku je čárový kod a nad ním CTR a nějaké číslo není to ono?
Hlava motoru, 1.7.2011
Spletl sem se rok výroby je 1999
Hlava motoru, 1.7.2011
Je to stará sekačka Rv.1994 typ motoru nevim přesne ale má myslim 3Kw a na štítku je psané TDL(a nějaké číslo to si nepamatuju) a na dalšim štítku je psáno CTR(a taky nějaké čislo)
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika