|
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 10.4.2011 Dobrý deň prajem! No, vyzerá to, že ten substrát je príliš silný... alebo neprelievate ich náhodou viac ako treba? skúste pozrieť korienky v akom sú stave... |  | Baklažán - Lilek, 5.4.2011 :(..ja bývam v byte vo Zvolene, ale pochádzam z východu a tam mám záhradu, do ktorej sa chystám všetko vysadiť... potom sa už o to stará mama, alebo svokor... či presnejšie nestará... no čo už, možno aj ja budem mať niekedy skleník a budem sa tam... celý příspěvek > |  |
|  | Baklažán - Lilek, 5.4.2011 čo je to okra? |  | Baklažán - Lilek, 5.4.2011 neviem, aká je to odroda. Semienka som kúpil z Lidlu :)..Hore je napísané Baklažán, Halflange Violette- Solanum melongena... takže neviem..zo začiatku nerástol, ale teraz sa prebral až sa bojím, či to presadením zastavím... aby som nesadil do záhrady... celý příspěvek > |  | Baklažán - Lilek, 5.4.2011 Dobrý večer prajem! Chcel som touto cestou požiadať o radu, zasadil som asi 20 semien baklažánu-lilku... vzišlo asi 10, teraz majú asi 10 cm a rozmýšľam, či ich mám nechať spolu v nádobke až kým ich budem vysádzať, alebo ich mám popresádzať každú... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 23.3.2011 Ja som zasadil papriky, ktorých semienka som kúpil v Maďarsku. Odrody Faludi, Senator, california wonder -mal som aj minulý rok a aj tento vzišli asi na 90%. Kozí roh vzklíčil skoro na 100%. Ďalej som skúsil odrody Alexander (zo 50 semienok vzklíčili... celý příspěvek > |  |
 |
|