Příspěvky uživatele - Bobřík

Kosa, 14.8.2011
Dobrý večer. Kosím hodně a rád. Mám 4 kosy. Dvě již dosluhují, proto jsem si pořídil dvě jako náhradu. Rakouské - jsou sice dražší, ale dobře se kolepou a drží ostří. Mohu doporučit. Zdeněk
Plevel u vzrostlých natí brambor, 13.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Přečetl jsem kousek tohoto vlákna a jsem překvapen kolik chemie a práce se investuje do pěstování brambor. Já brambory pěstuji v trávě - to znamená, že je kolem 25 května strčím do loňské posečené trávy v půlce červana přihrnu další... celý příspěvek >
Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.8.2011
Dobrý večer. Když to tady čtu, tak je to opravdu problém. U nás nejsou, ale čím jdu blíže k městu začínají se producírovat po cestě. Když jedu na kole nakoupit, udělám si slalom speciál. Zdeněk
Je to mozne?, 7.8.2011
Dobrý večer. Jasně - křovinořez. Zdeněk
Habr a srny, 30.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Vemte v úvahu i zajíce. Jak jim zabráníte v okusu?Zdeněk 
Foliak, 30.7.2011
Dobrý večer. Je lepší si koupit a postavit hnedka skleník. Proč? Je trvanlivější, hezčí a udělá vám lepší službu jako foliák. Když sleduji zahrádkáře kolem sebe, tak všichni začínali s foliákem a za chvilku to všechno zamítli a dneska mají... celý příspěvek >
Brambory ze semen - kvetoucí, netrpící pylovou sterilitou, 28.7.2011
Dobrý večer. Taky si rád přečtu jak jste naklíčil a potom pěstoval brambory. Držím vám palce. Já taky zkouším v praxi různé věci. Lidská přirozenost je taková, že mnoho lidí narazí na první překážku a daný cíl si nechá snadno rozmluvit,... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.7.2011
Dobrý večer. Nádhera, cit a nekonečná práce. Kamenné koryto velice dobré, ale celý vjem kazí cedulka na tom stromečku.  Zdeněk
Pochlubte se svojí zahrádkou, 25.7.2011
Dobrý večer. Nečekal jsem tak rychlou reakci. Mám zato, že je to kosatec sibiřský /Iris/. Je to zákonem chráněná rostlinka. Prostě jsem ji kousek ukrojil v místě přebytku a přinesl jsem ji pod břízy. Veškerá péče- roste to samo. Je to naprosto... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 25.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Opravdu jsem neodolal a přidávám taky pár fotek. Mám rád takové volnější kompozice - příroda je mocná čarodějka. První foto  - modrý kosatec ve skupince bříz. Druhé foto - modré kytky ve společnosti pažitky na kůrové skalce a na... celý příspěvek >
Jak na kuny, 24.7.2011
Dobrý večer. Vážená paní, kuna na půdě je opravdové neštěstí. Přečet jsem na netu co se přečíst dalo a taky vyzkoušel. Zjistil jsem kudy ta potvora leze do střešního pláště a nastražil jsem tam 8 kusů pastí. Ta chlupatice překračovala jednotlivé... celý příspěvek >
Jak velký skleník, 22.7.2011
Dobrý večer. Pokud jste zanícení zahradkáři, potom zakoupený skleník se již v den zkoupení stává malým. Zdeněk  
Salát, 20.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer.  Můžete a ještě vám vyroste.Salát zimní můžete sázet i na podzim. Szeničky zakoření a potom zmrznou. Když je obleva salát rozmrzne a pokračuje v růstu. Pokud máte skleník, potom slát zimní vysejte koncem září. Vzešlé sazeničky... celý příspěvek >
Huba na novom trávniku, 17.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Ano, jsou to kuřátka a klozci. Kozáky sklidila manželka, proto nemám foto. Dají se "pěstovat "i takove to houby, ale to již nepatří do tohoto vlákna. Zdeněk
Huba na novom trávniku, 17.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Nehnojím, nezalévám, mám tam mech, kosím ručně a sbírám . No není to paráda?Zdeněk
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika