Příspěvky uživatele - klaver

Razantní sestřih neudržované třešně, 2.11.2010
Hmm pekna visnicka, asi se tim nebudu moc mazlit. Zdejsi usedlici, rikaji "... ореж а всичко махни..."... vsechno orezat a vyhodit.
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 2.11.2010
Nevim jak v Rusku ci Ukrajine, ale tady v Bulharsku se kdoule nakraji na tenci platky a bezne se ji. Jaka odruda mi roste na zahrade fakt nevim.
Razantní sestřih neudržované třešně, 2.11.2010
... ouha to je otazek najednou. Na pozemek jsem prisel asi v cervenci /kolik mela plodu vim tedy z doslechu/ a navic jsem totalni laik nikdy jsem snad krome seriku neodstranil ze stromu ci kere zadnou vetev.  Neznal jsem nic o tresnich v... celý příspěvek >
Razantní sestřih neudržované třešně, 27.10.2010
Diky za rady. Odrezat za vegetace znaci kdyz kvete?
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 26.10.2010
Ziji v Bulharsku na zahrade mam tri stromy, plody jsou obrovske a zde se pouzivaji na domaci vyrobu kompotu. Zavaruje se klasicky jako jine ovoce, Muzete pridavat i trochu koreni... skorice, hrebicek, nebojte se zkousejte.
Razantní sestřih neudržované třešně, 26.10.2010
Potrebuji razantne sestrihat tresni, nekolik let asi tak 5 min ji nikdo neudrzoval. Nektere vetve jsou suche a mnoho polamanych. Urodu mela nevalnou a strom je podle pohledu zdrav. Nikdy jsem se o zahradu nestaral takze se vse musim ucit. Žiji v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika