Příspěvky uživatele - Kytule

Magnolie - pěstování a střihání, 11.11.2010
Dobrý den, máme v zahradě magnólii velkolistou asi tři roky a zatím můžu říct, že roste opravdu hodně pomalu i oproti ostatním magnóliím, které mám. Tak Vám to asi bude trvat hodně dlouho, než trochu vyrostou. Nevěděl by někdo, jestli se dá tato... celý příspěvek >
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 5.11.2010
Děkuji za zkušenosti s chitalpou. Na Sibiři nebydlíme, asi 290 m.n.m. v údolí. Tak by to mělo být v pohodě, namulčuju kořeny a když budou hrozit větší mrazy, tak ji zakryju bílou textilií. Překvapilo mě, že teď na podzim listy nejdřív namrzly a pak... celý příspěvek >
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010
Není zač, mám vysazený kultivar Pink Dawn v zahradě. Na jaře jsem ji kupovala, do podzimu vyrostla do 1,5 m, ale kvetla zatím jen málo. Na zimu se ji chystám hodně zakrýt a uvidím, co vydrží.
Kdo prosím poradí s názvem tohoto keře, 4.11.2010
Dobrý den, myslím, že je to Chitalpa tashkentensis.
Zná někdo název keře?, 3.11.2010
Dobrý den, opravdu ty plody teď moc parády nenadělají. Moje kolkwitzie je zatím ještě mladá, ale kvetla hned první rok, teď je tři roky stará a má asi 1,5 m. Myslím, že keř z obrázku paní Aničky je také hodně přehuštěný, pokud by byl pravidelně... celý příspěvek >
Zná někdo název keře?, 2.11.2010
Musím souhlasit s pánem přede mnou, myslím, že málokdo použije v zahradě kolkwitzii jako solitér, ale jako pozadí do smíšeného záhonu, nebo do skupin keřů, proč ne. Myslím, že její převislejší habitus malebný je. Já ji mám v zadní části trvalkového... celý příspěvek >
Zazimování trvalek na terase, 19.10.2010
Dobrý den, levandulím na zimu ostříhejte jen odkvetlé květy, střih se provádí až na jaře. Teď už určitě schovejte muškáty, pokud ještě nepomrzly, rozmarýn a bazalku, nevím zda máte vytrvalou, nebo jednoletou. Květináče obalte, jak už psala paní... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika