|
Vysokokmen, 2.10.2010 Moc děkuji. Akane na polokmenu mají ve Mcelých a to není tak daleko. Určitě si jí prostuduji. Minulý týden jsem si koupila na trhu tak úžasné Rubíny, že ještě teď po nich slintám. Dnes Šampion a taky super. Zato jsem tam chutnala i tu Selenu a to... celý příspěvek > |  | Vysokokmen, 1.10.2010 Dobrý den.
Moc Vám děkuji za rady. Po dlouhém hledání na internetu a telefonování jsem v rozumné vzdálenosti našla odrůdu Melodie na semenáči. Mají všechny výšky kmínku. Můžete mi prosím napsat, jak chutná? Já už se těšila na ten Desert, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 30.9.2010 Prosím, můžete poradit? Předpokládám řez na jaře, teď už je jistě pozdě. Ale mám nechat ty vyvázané větve? Není něco, čím bych ještě letos mohla pomoci?
Děkuji předem. Zuzka B. |  | Vysokokmen, 29.9.2010 Mockrát Vám děkuji za odpověď. Ještě jsem se chtěla zeptat na velmi laickou otázku. Koukala jsem teď cestou do školky všem do zahrady a vzrostlé jabloně. Přišlo mi, že nezáleží jen na výšce kmínku. Některé stromy měli vysoký kmínek a větve poměrně... celý příspěvek > |  | Vysokokmen, 29.9.2010 Omlouvám se, předchozí příspěvěk jsem psala s dojmem, že jsem se právě přihlásila. Nechci prosit o radu anonymně.
Zuzka B. |  |
 |
|