|
Odhad zdravotního stavu stromu, 11.10.2012 Dobrý večer všem, mám dotaz týkající se rozpoznání zdraví stromu. Je možné na základě vnějšího stavu, nějak neinvazivně, poznat zdraví smrku, respektive může-li být např vyhnilý uvnitř? Díky. LK |  | Výběr vhodné odrůdy jabloně, 5.1.2012 Dobrý den, obracím se tímto na Vás zkušené s laickým dotazem. Předem se omlouvám, je-li tento již zodpovězen v předešlých diskuzích, ale přesto: Mám zahradu, Vysočina, cca 530 m.n.m., lehký západní svah, mírně kyselá půda (za plotem močál a rybník),... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 13.12.2011 Aha, tak to není zaostalost, ale gyroskopický odpor, co nutí HQ dávat spojku ven...:-) |  | Husqvarna 555, 562 XP, 15.9.2011 No to zatím vypadá, že povedené modely "Němců" se berou jaksi samozřejmě, ale povedený (zvláštní, vždyť s tím ještě nikdo nedělal...???)model HQ je důvod k velké oslavě...:-)... Nesvědčí to o něčem? |  | Husqvarna 555, 562 XP, 13.9.2011 Dobrý den, podle parametrů to vypadá dobře, ale " turbo RevBoost, palubní počítač s ukazatelem stavu paliva v nádrži a pomocnou primer ACpumpou." budou podle mě snižovat životnost strojů - ve smyslu čím složitější, tím poruchovější.... celý příspěvek > |  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011 Dobrý večer, pokud nejste fyzicky silně poddimenzován, pak k pile o tomto obsahu požadovat dekompresor je holý nesmysl - relativně lehce ji nastartujete i bez něj. |  | Husqarna 455e, 7.10.2010 Neděste pána, Michale Psal něco ve smyslu, že dřevo předtím déle leželo nebo tak něco, tak to bylo prostě špinavé (písek, šutry), nebo do toho něco zarostlo, to se taky stává. Já nedávno řezal kus staré lísky na zahradě a byl v ní tak pěkně... celý příspěvek > |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 1.10.2010 Dobrý den, dovolím si připojit dotaz - je chybou brousit řetěz (3/8, 1,5mm., ozn 093) kotoučkem o tl.3 nebo 3,2mm? Subjektivně si to nemyslím, po nabroušení to řeže dobře. Někde jsem ale četl, že pro řetěz typ 093 (jiné nepoužívám) se... celý příspěvek > |  | Itest, 22.9.2010 Je to tak, a proto není samoúčelné tyto věci tu diskutovat. Myslím, že už se dnes najde dost lidí, kteří tyto věci nekupují v bau-shopech, ale hledají za své peníze kvalitu. "Tajemný M se svými koly štěstí, letadly s plakáty a jinak... celý příspěvek > |  | Itest, 20.9.2010 Jo a ještě si dobře všimněte obrázku (!) Solo 651 SP a k tomu dvojitého tvrzení, že dekompres chybí:-):-) |  |
|  | Itest, 20.9.2010 Taky je pěkné, jak srovnávají pilu nově koupenou, bez záběhu, s pilou dva roky provozovanou. Volnoběh prý není problém doladit, ale v závěru je to jako minus. No aby nám ten Béďa nezpychnul...:-) Akorát by se pod to mohl začít podepisovat, bylo by to... celý příspěvek > |  |
 |
|