Příspěvky uživatele - Ondragonga

Wuxal pro Magnolie?, 27.4.2011
Magnolie bohužel často trpí chlorózou, myslím, že postřik Wuxalem je dobrá volba, už kvůli obsahu stopových prvků a jejich dobré dostupnosti v hnojivu.
Odrůda rajčete, 27.8.2010
Mě letos velmi mile překvapila odrůda IDYL, vynikající chuť, vysoká plodnost a minimálně, i v tomto hrozném počasí, praská. Plody jsou sladké i když ještě nejsou dokonale zralé.
Můžu za přímého slunce provést postřik na rajčatech?, 22.7.2010
Osobně si myslím, že většinou jde o mýty, stejně jako popálení listů od slunce vlivem vytvoření miniaturní lupy z kapičky vody. Mýty dlouho tradované a o to pevněji zakořeněné. Právě kvůli riziku vzniku plísní bych nemlžil ani nestříkal na noc.... celý příspěvek >
Problem s rajcinami, 22.7.2010
Jako hlavní problém bych viděl, že nevyštipujete vedlejší výhony v paždí listů, rostlina pak investuje velkou část růstové energie do tvorby těchto výhonů namísto do plodů. Odstraňte je a ponechte pouze terminální (vrcholový) výhon. Tyčková rajčata... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 17.7.2010
Díky, budu vděčný (a jistě nejen já) za zkušenosti s jednotlivými odrůdami. Black plum má asi jak velké plody? Zaujalo mě, že na zmíněných stránkách vysoce hodnotí Stupické polní ranné. To jen na okraj.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika