Příspěvky uživatele - tereza.f

Plíseň na Phal., co s tím?, 1.5.2011
Dobrý den, prosím poraďte, dostala jsem mini Phal. v mechovém substrátu, který mi začal pomalu plesnivět, už jsou napadané i nějaké kořeny. Co s tím? Je šance, aby mini Phal. přežila? Prosím, neví někdo jak se šetrně zbavit plísně, abych nezahubila... celý příspěvek >
Mini Phalaenopsis, 5.4.2011
Dobrý den, dostala jsem mini orchidejku, je v malinkatém květináči v mechovém substrátu (přijde mi tam jen mech), tak se chci zeptat, zda ji mám radši přesadit, mech mi přijde příliš savý, tak se bojím, aby mi nezplesnivěla. A ještě se chci zeptat,... celý příspěvek >
Jaký květináč pro orchidejku?, 12.1.2011
Děkuji mnohokrát za radu, mám druh Phalaenopsis. Dočetla jsem se, že průhledný květináč je důležitý pro asimilaci kořenů, jsem v pěstování orchid.  opravdu nováček a do teď jsem o tom nevěděla nic, při pročítání diskuzí jsem ale moc... celý příspěvek >
Jaký květináč pro orchidejku?, 11.1.2011
Dobrý den, dostala jsem orchideu, tak si sháním informace o pěstování a dočetla jsem se, že by se měla pěstovat v průhledném květináči, protože prý kořeny mají rádi světlo. Já jsem si na ní koupila keramický obal na květináč, tak se chci zeptat, zda... celý příspěvek >
Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 14.8.2010
Ano děkuji :) je to codonanthe (český název jsem nenašla), děkuji mnohokrát za pomoc
Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 14.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevíte někdo prosím jak se jmenuje tato krásná pokojová rostlina? Děkuji mnohokrát za pomoc. Vyhovuje jí stín, tvoří převyslé šlahouny a má jemné kalíškovíté bílé květy s tmavě červeným středem.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika