|
Physalis ze seminek, 3.8.2010  Toto je moje vypěstovaná mochyně peruánská |  | Co je to za letničky?, 9.7.2010  Dobrý den, prosím o určení rostlin.Děkuji |  |
|  | Jsou to škůdci?, 3.7.2010 Také jsem si myslel, že se jedná o nějakou larvu slunéčka, ale zmátly mě ty barvy, viděl jsem je totiž jinak zbarvené. Ještě jednou děkuji Berny |  | Prosím o radu - melouny a dýně, 3.7.2010 Dobrý den, letos poprvé pěstuji melouny a dýně, které jsem si sám vypěstoval. Mám jen 5 sazeniček a zjistil jsem, když jsou ve skleníku nebo fóliovníku, tak je musím sám opylovat. Prosím o radu jak je mám opylovat, pomocí štětečku nebo jaký osvědčený... celý příspěvek > |  | Jsou to škůdci?, 3.7.2010  Dobrý den, prosím o radu. Nevíte jestli jsou to škůdci a o jaký hmyz se jedná? Děkuji za odpovědi Berny |  | Napadené okurky?, 30.6.2010  Dobrý den, prosím o radu ohledně okurek na kterých se objevila suchá(jakoby vykousaná místa) asi před 2 dny, napadené listy jsem ostříhal, ale objevilo se to znova. Svilušky a jiné savé roztoče jsem nenašel. Na slunečnicívh se také něco podobného... celý příspěvek > |  | Rajčata - hnilobná choroba?, 26.6.2010  Obrázek |  |
 |
|