|
Příspěvky uživatele - 176.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 20.11.2008 z tovarne je pila nastavena na zabeh, teda nevidim dovod pred prvym pouzitim este "sprtat" v karburatore... po cca 10 nadrzkach ist na doladenie karburatora, spravidla len velmi jemne doladenie, pilu v zabehu velmi nepretazovat, mat cesrtvu... celý příspěvek > |  | stihl, dolmar nebo husq?, 20.11.2008 ako som pisal, ja buk a ine tvrde drevo nerobim vobec, ani sa nespalkuje... ale rezany bol suchy smrek... skor ma zaujalo, ze na vasej fotke je filter po celom obsahu cierny a ja ho mam len na krajoch... a stale je len na okrajoch, nikdy nie po celom... celý příspěvek > |  |
|  | stihl, dolmar nebo husq?, 20.11.2008 my surovu hmotu vobec nerezeme, len korovec, sucharinu a len smrek... s bukom, dubom a pod. sa vobec nestretavam... |  | stihl, dolmar nebo husq?, 20.11.2008  no neviem ci porovnavat vibracie pil s obsahom cca 35 a 70 ccm je to najstastnejsie riesenie :) ale kazdopadne meranie vibracii a porovnavanie vibracii sa robi na rukovatiach a nie na zemi, tam to podla mna nikoho nezaujima a o nicom to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|